MAHALLELER ARASI KARDEŞLİĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

MAHALLELER ARASI KARDEŞLİĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR
MAHALLELER ARASI KARDEŞLİĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYORSporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, mahalle kulüp sayılarını arttırmak sporun tabana...

MAHALLELER ARASI KARDEŞLİĞİ FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanın beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, mahalle kulüp sayılarını arttırmak sporun tabana yayılmasını ve toplumsal iletişimin saygı, sevgi, dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi maksatlı sporun birleştirici, zenginleştirici ve iyileştirici etkilerinin ön plana çıkarmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘2021 yılı Mahalleler Arası Kardeşlig Futbol Turnuvası’’ organize edilecek.

Turnuvaya katılacak Takım listeleri muhtar, öğretmen, din görevlisi, esnaf ve 16-22 (1999-2005 Doğumlu) yaş arası oyunculardan oluşacak.

Turnuva Şartnamesi, Esame Listesi ve Başvuru formu; Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü WEP (www.kahramanmaras.gsb.gov.tr) Sitesinden indirilecek doldurulan evraklar İl Müdürlüğüne teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.