Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor !

Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor !
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OkayMahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor !DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe  Belediye Başkanı Necati Okay, Yeniyurt, Çınarlı ve Doğanlıkarahasan mahallelerinde vatandaşlarla...

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay

Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor !


DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe  Belediye Başkanı Necati Okay, Yeniyurt, Çınarlı ve Doğanlıkarahasan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

     Belediye Meclis üyesi  Sefer Ozan da katıldığı ziyaret de bölge deki mahallelerin sorunları yerinde görülerek bilgi alındı.

     Yazı mahallelerinin sevilen esnafı ve iş adamı aynı zamanda Ak parti Dulkadiroğlu Belediye Meclis üyesi Sefer Ozan , mahallelerine verdiği destekten dolayı başkan necati okaya teşekkür etti.

Başkan  Necati Okay, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçesini mahalle mahalle gezmeye devam ediyor. Mahallelere yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Okay, yapımı devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Okay, ziyareti sonrasında şunları söyledi: “Kıymetli vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelmeyi önemsiyoruz. Onların fikirleri ve görüşleri bizler için son derece önemlidir. Bugün Yeniyurt, Çınarlı ve Doğanlıkarahasan mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızın bizlere olan güveni ve inancıyla çıktığımız bu yolda hamdolsun hedeflediğimiz çalışmalara bir bir ulaşıyoruz. İnşallah bölgemizin kalkınması, gelişmesi ve daha iyi konuma gelmesi adına ortaya koyduğumuz çalışmaları büyük bir özveriyle sürdüreceğiz. Ben bu ziyaretlerimizde bizlere ilgi gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

     Belediye Meclis Üyesi Sefer Ozan , her konuyu kendilerine getirdiğini , bu bölgedeki gözümüz kulağımız , elimiz Sefer bey kendisine teşekkür ediyoruz,” diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.