Logo Yarışmasına Ödül

Logo Yarışmasına Ödül
Logo Yarışmasına Ödülİş garantili Mado Akdeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulu için okul öğrencileri arasında logo yarışması düzenlendi. İlk üç dereceye giren ve iki de mas yon ödülü alan öğrencilere ödülleri verildi.     ...

Logo Yarışmasına Ödül

İş garantili Mado Akdeniz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulu için okul öğrencileri arasında logo yarışması düzenlendi. İlk üç dereceye giren ve iki de mas yon ödülü alan öğrencilere ödülleri verildi.

      Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde bulunan : MADO Proje Okulunun yeni vizyon logosu belirlendi Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yeni vizyon logosu belirlenirken, dereceye giren ilk 5 öğrenciye ödüllerini MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur takdim etti.

     Törende : Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen ödül törenine; MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Okul Müdürü Mehmet Veysel Gültekin ile öğrenciler katıldı.

      Onikişubat ilçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökçen

      Stajlarını pastahane ve dondurmacılarda yapan öğrenciler okulu bitirildiğinde, Mado şubelerinde ve diğer pastanelerde işi hazır olan öğrenciler okullarının logosunu çizdiler. Kahramanmaraş’ı genelde ise Türkiye’yi 40’tan fazla ülkede başarıyla temsil eden ve uluslararası alanda Türk Bayrağı’nı gururla dalgalandıran MADO, ufuk açıcı projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Kendi sektörünün en büyük sorunlarını çözmek adına kolları sıvayan Mado, bu doğrultuda nitelikli personel yetişmesi için İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş’ta proje okullarının sorumluluğunu üstlendi. Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 3 şehirdeki okulda iş garantili sektöre yönelik alanında uzman personel yetiştirecek olan Mado, böylelikle iş gücü açığını kapatmış olacak. Projenin Kahramanmaraş’taki okulu olan MADO Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilk adım olarak belirlenen logo tasarımı için ‘Okulumuz Kendi Logosunu Tasarlıyor’ yarışması düzenlendi. 60 öğrencinin katıldığı yarışmada 5 öğrencinin çizdiği logo dereceye girerken, dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

 “MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZ BAYRAĞIMIZI DÜNYANIN DİĞER ÜLKELERİNE TAŞIYACAK”

Tören sırasında konuşan MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Kanbur, şunları söyledi: “MADO olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kahramanmaraş, Ankara ve İstanbul’daki proje okullarında iş garantili olmak kaydıyla bir çalışma başlattık ve elimizi taşın altına koyduk. Kahramanmaraş’ı da bu konuda model yapmak için Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden başladık. Tabii burada okulumuzun yeni logosunu belirlemek adına bir logo yarışması gerçekleştirdik. Bu logo bizim bir kimliğimiz olacak. Öğrencilerimizin bir kimliği olacak. Bildiğiniz üzere MADO’nun 40 ülkede yeri vardır. Kahramanmaraş ve Türkiye’nin bayrağını bu 40 ülkede gururla dalgalandırıyoruz. Okullardan mezun olacak olan arkadaşlarda bu bayrağı dünyanın diğer ülkelerine taşıyacak. Bu nedenle bu logo bizim için çok önemliydi.”

 “MADO AİLESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kahramanmaraş Mado Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Veysel Gültekin ise şunları kaydetti: “MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur’un teşviki ile başlattığımız okulumuzun yeni logosunu belirleme yarışmamız bugün itibariyle sona erdi. Yaklaşık 60 tane logo öğrencilerimiz tarafından tasarlandı. Bunu da sadece kendi okulumuz öğrencileri yaptı. Buna istinaeden son aşamaya 5 logo kaldı. Bugün itibariyle de logo yarışmasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Bu süreç içerisinde bize desteklerini esirgemeyen MADO ailesine teşekkür ediyoruz.” Program çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.