KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİBüyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentte yoğunluğun oluşabileceği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştiriyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,...

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DEZENFEKSİYON SEFERBERLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kentte yoğunluğun oluşabileceği alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştiriyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, pandemiyle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı 110 personel ve 54 araç yaklaşan Kurban Bayramı öncesi dezenfeksiyon çalışmalarını hızlandırdı. Kentte yoğunluğun oluşabileceği tüm üstgeçitler, pazar yerleri, ATM'ler, çarşılar, otobüs durakları, banklar, parklar ve diğer sosyal alanlar hummalı çalışmalarla dezenfekte ediliyor. Özellikle bayram haftasının yaklaşmasıyla birlikte hareketlenen terminaller de çalışma gerçekleştirilen adresler arasında. Kentin onlarca noktasında devam eden uygulamalarla birlikte, yoğunluk ile oluşabilecek bulaş riskinin asgari seviyede tutulması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.