KSÜ’DE KARMA RESİM SERGİSİ VE FLÜT ORKESTRASI DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KSÜ’DE KARMA RESİM SERGİSİ VE FLÜT ORKESTRASI DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
KSÜ’DE KARMA RESİM SERGİSİ VE FLÜT ORKESTRASI DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğiyle ‘Karma Resim Sergisi...

KSÜ’DE KARMA RESİM SERGİSİ VE FLÜT ORKESTRASI DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi iş birliğiyle ‘Karma Resim Sergisi ve Flüt Orkestrası Dinletisi’ etkinliği düzenlendi.

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sanat Galerisi ve Sergi Alanında gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Hasan Basri Arslan yaptı.

Açılış konuşmalarının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi öğretim elemanları ve öğrencilerinden oluşan flüt orkestrası tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Programın son bölümünde ise Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma resim sergisi KSÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Fatih Tiyek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı ve akademisyenler tarafından açıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.