KSÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ’ DÜZENLENDİ

KSÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ’ DÜZENLENDİ
KSÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ’ DÜZENLENDİKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü...

KSÜ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE ‘ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ’ DÜZENLENDİ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Öğretmenler Günü Konseri’ düzenlendi.

KSÜ Kongre Merkezinde gerçekleştirilen konser programına KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Prof. Dr. Kadir Saltalı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, KSÜ personel ve öğrencileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Konser programının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Öğretmenler Günü Konseri’nin üniversitemizin şehrimizdeki paydaşlarla kurduğu verimli işbirliğine güzel bir örnek olduğunu vurguladı.

Üniversitemizde faaliyet gösteren her birimin şehrimizdeki ilgili sektör ve birimlerle verimli ve etkili işbirliklerinin olduğunu belirten Rektör Can, eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki işbirliklerini başarıyla yürütürken, spor, kültür ve sanat alanlarındaki işbirliklerini de aynı düzeyde yürüttüklerini ifade etti.

Konsere yoğun ilgi gösteren sanatseverlere şükranlarını sunan Rektör Can, konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirerek, konsere katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından iki bölümden oluşan konser programına geçildi. Konserin ilk bölümünde Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Soner Okan yönetimindeki müzik öğretmenlerinden oluşan ‘Oda Müziği Topluluğu’ klasik müzik ve halk müziğinden eserler icra ettiler.

Konserin ikinci bölümünde ise Güzel Sanatlar Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Tekgül yönetiminde birbirinden güzel eserleri seslendiren ‘Oda Korosu’ performansıyla sanatseverlerin beğenisini topladı.

Konser programının sonunda Rektör Prof. Dr. Niyazi Can ve protokol üyeleri tarafından katkı sağlayan isimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.