KSÜ Rektörü Can :” Üniversiteler Arası İşbirliği önemli”

KSÜ Rektörü Can :” Üniversiteler Arası İşbirliği önemli”

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın, Marmara Üniversitesi Rektörü Erol Özvar ve 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Mustafa Sinanoğlu’nu Ziyaretinde Üniversitelerarası İşbirliği Ele Alındı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek, üniversitelerarası işbirliklerinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Üniversitelerarası işbirliği ve tecrübelerin paylaşımına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretlerde, üniversitelerin güncel durumları, pandemi döneminde yürütülen çalışmalar ve normalleşme döneminde atılacak adımlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmeler kapsamında işbirliklerinin güçlendirilmesi ve yeni ortak çalışmalara imza atılmasına yönündeki temenniler dile getirilirken, eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında üniversitelerin izlemesi gereken yeni yaklaşımlara ilişkin görüşler karşılıklı olarak ifade edildi.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, her iki mevkidaşına misafirperverlikleri için teşekkür ederken, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Özvar ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Sinanoğlu nazik ziyaretleri, kıymetli görüş ve değerlendirmeleri için Üniversitemiz Rektörü Can’a şükranlarını sundular.

Ziyaretlerin anısına karşılıklı olarak hediye takdiminde bulunuldu.

Gerçekleştirilen görüşmelerin faydalı neticeler vereceğine inandığını ifade eden ve üniversitelerarası tecrübe paylaşımının önemine değinen Rektör Can, üniversiteler arası tecrübe paylaşım toplandıklarına devam edeceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi