KSÜ ÖĞRENCİLERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

KSÜ ÖĞRENCİLERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
KSÜ ÖĞRENCİLERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTUKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının birlikte organize ettiği 2....

KSÜ ÖĞRENCİLERİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının birlikte organize ettiği 2. Doğa Yürüyüşü Etkinliğinde bir araya geldiler.

Klavuzlu Su Sporları Merkezinde gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ökkeş Alpaslan Gençay, akademik ve idari personel ile yaklaşık 400 öğrenci katıldı.

Etkinlik kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirilirken Ceyhan nehri üzerinde yer alan tarihi Ceyhan Köprüsü (Taş Köprü) ziyaret edildi. Topluca yapılan kahvaltının ardından Öğr. Gör Özlem Gürler ve üniversitemiz öğrencisi Furkan Kutlu tarafından müzik dinletisi sunulurken, katılımcılar günü tekrar doğa yürüyüşüyle tamamladılar.

Öğrenciler ikincisi gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğinden duydukları memnuniyeti ve bu tür etkinliklerin tekrarlanması taleplerini Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a iletti.

Öğrencilerin bu tür etkinliklerin tekrarlanması yönündeki taleplerine olumlu karşılık veren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Yıl boyunca Kahramanmaraş’ımızın farklı noktalarında bu tür doğayla buluşma etkinlikleri gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizi doğayla buluşturan yürüyüş etkinliğimize katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Doğa Yürüyüşü Etkinliğinde hem spor yapma hem de öğrencilerle birlikte hoş vakit geçirme ve sohbet etme imkânı bulduklarını belirten üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Üniversite olarak öğrencilerimize nitelikli eğitim, bilim ve teknoloji ortamı sunarken, kültür, sanat ve spor alanlarında, bireysel gelişimlerine katkı sunacak etkinlikleri de gerçekleştiriyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.