KSÜ de 15 Temmuz

KSÜ de 15 Temmuz
Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü EtkinlikleriKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 14 Temmuz Çarşamba...

Üniversitemiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 14 Temmuz Çarşamba günü merkez ve ilçe yerleşkelerinde çok sayıda program gerçekleştirildi.

Sadece Rektörlük olarak değil, üniversitemizin bütün fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri düzenlediklerini belirten üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Gençlerimizi milli iradelerine, mukaddes değerlerine, bayrağına ve istiklaline bağlı yetiştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

İlahiyat Fakültesi: Millet İradesi ve 15 Temmuz Ruhu

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında ‘Millet İradesi ve 15 Temmuz Ruhu’ konulu konferans düzenlendi.

KSÜ İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Felsefesi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Erol Çetin’in konuşmacı olarak yer aldığı çevrim içi konferans,  saat 10.30’da İlahiyat Fakültesi Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Afşin Sağlık Yüksekokulu-Afşin Meslek Yüksekokulu: ‘Geçmişten Günümüze Türkiye Geçilmez’ Resim Sergisi ve ‘Darbeler Tarihi’ Konulu Konferans

Üniversitemiz Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, ‘Geçmişten Günümüze Türkiye Geçilmez’ resim sergisi ve ‘Darbeler Tarihi’ konulu konferans düzenlendi.

Saat 13.00’de Afşin Meslek Yüksekokulu fuaye alanında gerçekleştirilen ‘Geçmişten Günümüze Türkiye Geçilmez’ temalı resim sergisinin ardından, saat 14.00’de Afşin Mahzun-i Şerif Yerleşkesi Hayati Vasfi Taşyürek Konferans Salonunda, KSÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Özkarcı’nın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Darbeler Tarihi’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Andırın Meslek Yüksekokulu: ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün Anlamı ve Önemi’ Konulu Konferans

Üniversitemiz Andırın Meslek Yüksekokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün Anlamı ve Önemi’ konulu çevrim içi konferans düzenlendi.

Andırın Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Cafer Baları’nın konuşmacı olarak yer aldığı ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün Anlamı ve Önemi’ başlıklı konferans saat 13.00’de zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Pazarcık Meslek Yüksekokulu: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlik Programı

Üniversitemiz Pazarcık Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlik Programı’ düzenlendi.

Saat 14.00’de Zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen etiklikte KSÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Görevlisi Zeliha Koca ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün Milletimiz Açısından Önemi’ başlıklı konferans sunumu gerçekleştirdi.

Pazarcık MYO Büro Hizmetleri Ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Görevlisi Mahmut Özçelik ise etkinlik kapsamında söyleşi gerçekleştirirken, Pazarcık MYO Büro Hizmetleri Ve Sekreterlik Bölümü Öğretim Görevlisi Uğurcan Karamanlı tarafından da ‘Fotoğraflarla 15 Temmuz’ konulu gösterim düzenlendi.

Etkinlik Pazarcık MYO Sosyal Güvelik Programı öğrencisi Hatice Yıldız ‘Şehit Ömer’ şiirini seslendirmesinin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.