KSÜ’ DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANDI

KSÜ’ DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANDI
KSÜ’ DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANDIKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik...

KSÜ’ DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANDI

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Mevlid-i Şerif programı düzenlenerek, şehitlerimiz dualarla anıldı.

KSÜ Avşar Yerleşkesi Merkez Camide Cuma namazı öncesinde gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programı kapsamında İlahiyat Fakültesi öğretim elemanları tarafından Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif, ilahi ve kasideler okunurken kahraman şehitlerimiz dualarla yâd edildi.

Kılınan Cuma namazının ardından cami önünde üniversitemizce çeşitli ikramlar dağıtıldı.

Üniversitemiz Rektörlüğünün koordinesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında 15-16 Temmuz tarihlerinde bir dizi program gerçekleştirildi.

Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu: ''İhanete Karşı Yazdığımız Destan: 15 Temmuz''

Üniversitemiz Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 'İhanete Karşı Yazdığımız Destan: 15 Temmuz’ konulu konferans düzenlendi.

15 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de Göksun Arslanbey Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferans programında konuşmacı olarak, KSÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Özkarcı yer aldı.

Türkoğlu Meslek Yüksekokulu: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği

Üniversitemiz Türkoğlu Meslek Yüksekokulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği düzenlendi.

15 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’de zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen etiklikte KSÜ Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Öğretim Görevlisi Şevki Karabekiroğlu tarafından konferans sunumu gerçekleştirildi.

Konferansın ardından Türkoğlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri günün anlam ve önemine ilişkin şiir dinletisi sundular.

Eğitim Fakültesi: "Geleceğin Öğretmenleri Olarak Özgür Beyinler Yetiştirmek" Temalı Şiir, Resim ve Kompozisyon Yarışmaları

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında ‘Geleceğin Öğretmenleri Olarak Özgür Beyinler Yetiştirmek’ temalı şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlendi.

Yarışmada dereceye giren isimler 15 Temmuz Perşembe günü Eğitim Fakültesi instagram sayfasından ilan edildi. Şiir yarışmasında 'Özgürlük Yolunda' şiiriyle Ayça Adıgüzel birinci olurken, 'Bir Kalem Kâğıtla Başla Özgürlüğüne' şiiriyle Fadime Kır ikinci, 'Vatan Benimdir' şiiriyle Resul Şahin üçüncü oldu.

Kompozisyon ve resim yarışması için gerekli şartlar sağlanamadığı için değerlendirme yapılmadı.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu: ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde FETÖ Terör Örgütünün Din İstismarı Alt Yapısı’

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu işbirliğiyle, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde FETÖ Terör Örgütünün Din İstismarı Alt Yapısı’ konulu konferans düzenlendi.

15 Temmuz Perşembe günü saat 14.00’te zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen programda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü ve İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Öz, ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişiminde FETÖ Terör Örgütünün Din İstismarı Alt Yapısı’ başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi: "Türkiye Geçilmez" Temalı Dijital Medya Paylaşımı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Perşembe günü Hemşirelik Bölümü istagram sayfası üzerinden "Türkiye Geçilmez" temalı dijital medya paylaşımı gerçekleştirildi.

Ziraat Fakültesi: ‘Milli İradenin Gücü ve 15 Temmuz’

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında, ‘Milli İradenin Gücü ve 15 Temmuz’ konulu konferans düzenlendi.

16 Temmuz Cuma günü saat 14.00’te zoom uygulaması üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansta konuşmacı olarak KSÜ İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Felsefesi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Erol Çetin yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.