KİPAŞ TEKSTİL TURKQUALITY® DESTEK PROGRAMINDA

KİPAŞ TEKSTİL TURKQUALITY® DESTEK PROGRAMINDA
KİPAŞ TEKSTİL TURQUALITY® DESTEK PROGRAMINDATekstilden, enerjiye, çimentodan kağıda, eğitimden lojistiğe Türkiye'de bir çok alanda faaliyet gösteren ve 11 bin çalışanı ve 1 milyar doların üzerinde...

KİPAŞ TEKSTİL TURQUALITY® DESTEK PROGRAMINDA

Tekstilden, enerjiye, çimentodan kağıda, eğitimden lojistiğe Türkiye'de bir çok alanda faaliyet gösteren ve 11 bin çalışanı ve 1 milyar doların üzerinde cirosu ile Türk ekonomisine katkı sunan Kipaş Holding, Türk markaları oluşturma hedefiyle yürütülen Turquality Destek Programı'na Kipaş Tekstil projeleriyle kabul edildi.

Şirket içerisindeki üretim süreçlerinden pazarlamaya, satış süreçlerinden satış sonrası verilen hizmetlere kadar tüm süreçleri kapsayan, uluslararası pazarlarda kaliteli Türk malı imajının oluşturulmasını sağlayan Turquality Destek Programı'na kabul edilen ve Kahramanmaraş’ta ilk Turquality belgesine sahip firma olan Kipaş Holding'e bağlı Kipaş Tekstil de başarılı çalışmalarıyla "Kipaş" markasıyla Türk ürünlerinin yurtdışında markalaşma, “Türk Malı” imajının yerleştirilmesi ve marka destek programından sürdürdüğü başarılı çalışmalarıyla destek almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kipaş Holding'in Turquality Destek Programı desteğiyle uluslararası arenada daha da güçleneceğini belirtti.

Programla Türkiye'nin ekonomisine değer katarken şirketin yurtdışındaki imajına da yeni bir vizyon sağlayacaklarını belirten Öksüz, şunları kaydetti:

"Kipaş Holding olarak Türkiye’nin en prestijli destek programlarından biri olan Turquality Destek Programı'ndan yararlanmaya hak kazandık. Bu program, dünya markalarının en çok verim alınan uygulamalarının incelenmesi sonucu elde edilen verilerle hazırlanıyor. Bizi her anlamda iyi noktalara taşımaya devam edecek olan bu program sayesinde gerek finansal, gerek kurumsal yönden gelişirken, global rekabet gücümüzü de üst noktalara taşımaya devam edeceğiz ve bununla birlikte operasyonel yapımızda, ihracatta, stratejide, yüksek katma değer elde etmede, gelişimde ve sürdürülebilirlikte programın sağladığı birçok kazanımı elde etmiş olacağız."

-  "Kipaş Holding'i Avrupa'nın en önemli üretim üssü haline getirmeyi hedefliyoruz" 

Tüm kurum çalışanlarının olağanüstü bir gayretle süreci takip ettiğini ifade eden Öksüz, sürece hazırlanmanın, başvuru aşamalarını tamamlamanın ve sonucunda desteği kazanmanın gayret, çalışma gerektiren bir durum olduğunu söyledi.

Kipaş Holding'i Avrupa'nın en önemli üretim üssü haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Öksüz, "Tüm planlarımızı, organizasyonlarımızı ve stratejilerimizi gözden geçirip ihtiyaç duyduğumuz iyileştirmelerimizi sağlayarak kurumsal sürdürülebilirlik açısından çok yol aldık. Marka gücümüzü, satış hacimlerimizi, çevreye ve doğaya duyarlı sürdürülebilir üretim anlayışımızı ileriye taşıyarak Turquality sürecinden yararlanmaya devam edeceğiz ve bu başarıda emeği geçen tüm Kipaş ailesine teşekkür ederim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.