KGK Adıyaman Buluşması !

KGK Adıyaman Buluşması !

     Küresel Gazeteciler Konseyi , ilkleri yapmaya devam ediyor..

     İki hafta önce : Artvin, Batum Basın Buluşması yaparken, bugün ise : Adıyaman da KGK Yerel Medya Meclis toplantısı ile gazetecileri bir araya getiriyor..

     KGK Adıyaman İl Temsilcisi İbrahim Arslan’ın ev sahipliğinde Türkiye den gazeteciler Adıyaman’a gelmeye başladı bile..

     23 Haziran 2022 Perşembe günü İstanbul, Edirne, den Kahramanmaraş uçağı ile Şehrimize gelecek dostları sabah erken alarak Adıyaman’a doğru yola düşeceğiz..

     YEREL MEDYA MECLİSİ ADIYAMAN BULUŞMASI

      24 HAZİRAN CUMA:

      Perşembe ve Cuma sabahı Adıyaman’a gelecek gazeteciler ilk olarak Adıyaman Valisi Ziyaret ile başlayacak , Adıyaman Belediye Başkanı Ziyaret , Adıyaman Üniversitesi Rektör Ziyaret ile Adıyaman turu ile devam edecek..

     Öğle den sonra ise Arsemias Otel

     Yerel Medya Meclis Toplantısı yapılacak : Başkan İsrafil Avcı başkanlığında toplanacak olan Meclis üyeleri basın sorunlarını masaya yatırıacak..

      Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ile devam edecek olan toplantı.. İnternet Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ile devam edecek akşam ise Adıyaman’a gelen gazetecilerin onuruna Türkiye Petrolleri Tesislerinde  Akşam Yemeği Kahtalı Mıçı Konseri ile devam edecektir..

      25 HAZİRAN 2022 CUMARTESİ:

      Gece saat 03 00 de otel den hareketle :  Nemrut güneşin doğuşu izlemek üzere Nemrut dağına çıkılacak..

      Güneş’in doğuşunu izleyecek olan Gazeteciler daha sonra Nemrut dağında soba başında sabah kahvaltısı yaparak güne merhaba diyecekler..

      Dünya harikalarından biri olan :  Cendere Köprüsü-Kahta Kalesi  tarihi yerler ziyaretlele tarih ve doğa turizmi yapacak olan Gazeteciler Adıyaman Tarihi ile tanışacaklar..

      Deniz gibi olan Atatürk Barajı gölü üzerinde ünlü Kahta Baraj yolu Neşet’in yerinde öğle yemeği ile Adıyaman yöresel yemekleri ile tanışacaklar..

      Öğleden sonra : Samsat Sahabe Ziyareti, Samsat Feribot turu ile farklı bir gün geçirecek olan Gazeteciler akşam Adıyaman’a otel dönerek dinlendikten sonra Sabah kahvaltısından sonra ise Adıyaman’a veda edecekler..

      Adıyaman – Notlarımızı önümüzdeki günlerde bol bol okuma imkanınız olacaktır..

      Kahramanmaraş’tan Adıyaman’a doğru yola çıkarken, bir gurup gazeteci de İstanbul daki Maraş günlerine gitmek üzere şehirden ayrıldı..

      Kısaca : Kahramanmaraş üç gün ayrı kalıyoruz..

      Görüşmek dileği ile

      İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi