Kervancıoğlu Onursal Üye

Kervancıoğlu Onursal Üye
Kervancıoğlu Onursal ÜyeKAHRAMANMARAŞ/ Türkiye Harp Malül Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi , Hayır Sever İş Adamı Sami Kervancıoğlu Onursal üyelik beratını verdi.     Dernek...

Kervancıoğlu Onursal Üye

KAHRAMANMARAŞ/ Türkiye Harp Malül Gazileri Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesi , Hayır Sever İş Adamı Sami Kervancıoğlu Onursal üyelik beratını verdi.

     Dernek Başkanı Yunus Karaman , Sami Kervancıoğlu’na Onursal Üyelik Beratı vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  

     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman : her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanında yer alan Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür etti.

      Kahramanmaraş’ın Dondurma Markası : Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’ ile  Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

     Karaman :  “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan yavrularımızın dedesi bizim abimiz maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sami Kervancıoğlu abimize teşekkür ediyoruz.. dağ gibi desteğini her zaman yanımızda görüyoruz, “ dedi.

     Alpedo Kervan Lezzetler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ise : “Şehitlerimizin aziz emanetleri ve gazilerimiz bizim başımızın tacıdır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanımız, değerli gazimiz Yunus Karaman bey ve değerli üyeleri ile birlikte olmaya, her zaman yanlarında bulunmaya çalıştım. Böyle güzel ve özel beratı bizlere layık gören dernek yönetimi ve üyelerine teşekkür ediyorum.” Dedi..

    Toplu fotoğraf çekilmesi ile tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.