KERVANCIOĞLU DAN PAKDİL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KERVANCIOĞLU DAN PAKDİL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KERVANCIOĞLU DAN PAKDİL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİANKARA – Alpedo – Kervan Lezzet Gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu Tarım Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.    ...

KERVANCIOĞLU DAN PAKDİL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ANKARA – Alpedo – Kervan Lezzet Gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu Tarım Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

     Apedo – Kervan Lezzet Gurubu Ankara heyeti ile birlikte , Göksun’lu  hemşerimiz Nihat Pakdil’i Bakanlıkta makamında ziyaret etti.

     Alpedo – Kervan lezzetleri gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil , dondurma üretiminden , hayvancılık ve özellikle Kahramanmaraş bölgesinde süt hayvancılığını konuştular..

      Kahramanmaraş’ın gönüllü turizm elçisi Sami Kervancıoğlu : Kahramanmaraşlı Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunmuştu. Bugün ise  Ankara da ki Ziyaretleri kapsamında Kervancıoğlu, Kahramanmaraşlı hemşehrisi Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Nihat Pakdil’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Kahramanmaraş’ın konuşulduğu ziyaret sonrası Sami Kervancıoğlu, Pakdil’e günün anlam ve önemine binaen Maraş işi oyma sandık hediye etti.

    Kahramanmaraş’ın el sanatlarını, sanayi ürünlerini, dondurmasını , biberini, şıra ürünlerini, fıstık ezmesini, tarhanasını yoğurt – Peynirini dünyaya tanıtmak için gönüllü turizm eliçisi olarak Maraş Mutfağını dünyaya taşımaya devam ettiğini söyledi..

    Dondurmanın birinci ham maddesi Süt üretimi için, çiftlik kuranlara özel destek verilmesini isteyen Kervancıoğlu : “ Türkiye de hayvancılığın gelişmesi ile süt ve ürünleri bolaldığı gibi kırmızı et ihtiyacımızda kendimiz karşılamaya başlayacağız,” dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.