Kervan Ramazan’a Hazır !

Kervan Ramazan’a Hazır !
Kervan Ramazan’a Hazır !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş’ın yerleşik markası ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu , 11 ayın sultanı Şehri Ramazan için özel Ramazan tatlılarını basına tanıttı.     Kervan...

Kervan Ramazan’a Hazır !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş’ın yerleşik markası ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu , 11 ayın sultanı Şehri Ramazan için özel Ramazan tatlılarını basına tanıttı.

     Kervan Kristal de bir basın toplantısı düzenleyen :  ALPEDO Kervan Lezzet Grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, Ramazan ayında satışa sunacakları tatlıları , ünlü mamullerini basın ile paylaştı.

      Kervan kristal şubesinde düzenlemiş olduğu basın toplantısında AR-GE çalışmalarını son sürat devam ettiğini her gün yeni bir ürün sunduklarını anlattı..

      Hedeflerini yenilik olduğunu söyleyen Sami Kervancıoğlu : “ ALPEDO Kervan Lezzet Grubu her geçen gün lezzetine lezzet katmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’tan çıkarttığı lezzetleri dünya’ya pazarlamayı başararak şehrin gurur kaynağı olan ALPEDO kalitesine kalite katmaya devam ediyor. Bugün Türkiye ve Dünya da Kervan lezzetlerini herkes yiye biliyor..

     Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ürün çeşitliğini arttırdıklarına dikkat çeken Kervancıoğlu, “Ramazan ayıyla birlikte ülkemizde olduğu gibi 16’yı aşkın ülkede de bu ürünlerimiz halkımızın beğenisine sunulacak. “  Dedi.

“Kervan yaparsa en iyisini yapar”

 Her zaman ARGE’ye önem verdiklerini belirten Sami Kervancıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tabi ki kervan yaparsa en güzelini yapar, büyük bir titizlikle Ramazanlık tatlılarımız hazırladık. Ramazan ayı bereketiyle birlikte geliyor. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini, sağlık ve bol rızık getirmesini diliyorum. Cuma günü ilk sahurumuza kalkacağız. Kervan lezzetleri olarak şehrimizde 8 adet şubemiz var. Bu şubelerimizde her geçen gün lezzet çeşitlerimizi arttırıyoruz. Ramazan ayında ise ramazan’a özel tatlılarımız var. Taş kadayıftan tutunda sütlü tatlılara kadar çeşitliğimiz var. Biz her zaman ARGE çalışmamızı yapıyoruz. İnsanlarımıza daha faydalı nasıl hizmet edebiliriz, şehir adına neler yapabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Burada vatandaşlarımızın önerisini de göz önünde bulunduruyoruz. Kervan yerinde durmuyor yoluna devam ediyor.”

 “Kervan lezzetleri 30’u aşkın ülkede olacak”

ALPEDO Kervan Lezzet Grubu’nun ihracat yaptığı ülke sayısını kısa sürede 30’un üzerine çıkartacaklarını vurgulayan şehrin gönüllü turizm elçisi Kervancıoğlu şunları kaydetti: “Şuanda 16 ülkeye ihracat yapıyoruz. En kısa sürede bu ürünlerimizi 30’un üzerindeki ülkeye ulaştıracağız. Görmüş olduğunuz bütün ürünler şehrimizden çıkarak diğer ülkelere ulaştırılıyoruz. Bu kolay bir iş değil. Ekibimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ben katkılarından dolayı şehrimizin kahraman gazetecilerine teşekkür diyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.