KAYMAKAM ÖZGÜR İŞÇİMEN ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

KAYMAKAM ÖZGÜR İŞÇİMEN ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI
KAYMAKAM ÖZGÜR İŞÇİMEN ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADIKahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi Kaymakamı Özgür İşçimen Anneler günün şehit annelerini  ziyarete ederek bu anlamlı günde yalnız...

KAYMAKAM ÖZGÜR İŞÇİMEN ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesi Kaymakamı Özgür İşçimen Anneler günün şehit annelerini  ziyarete ederek bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

Geldiği günden  beri Çağlayancerit  İlçesinin kalkınması ve ilçe halkının refahının yükselmesi için gece gündüz çalışan İlçe Kaymakamı Özgür  İşçimen  Anneler gününde şehit annelerini ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

İlçe Kaymakamı  Özgür İşçimen,  Çağlayancerit İlçe Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Müftüsü ile birlikte  İlçede bulunan şehit annelerini ve ailelerini "Anneler Günü" dolayısıyla  ziyaret  etti. Şehit annelerini ve şehit ailelerini yalnız bırakmadı. Şehit anneleri ile bir süre sohbet eden Kaymakam Özgür İşçimen: “Anneler Gününde evlatlarının kucaklayamamanın hüznünü yaşayan yüreği yaralı tüm şehit annelerine minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmak, destek olmak, acılarını paylaşmak hepimizin boynunun borcudur. Bu anlamlı günde başta şehit anneleri ve şehit  eşleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutuluyorum” dedi

İşçimen; “Anneler bir gün değil, hayatları boyunca umudun, şefkatin, merhametin,  günü ve kararlığın adı oldular. Evlatlarının gücüne güç, umuduna umut katan annelerimizin günü kutlu olsun” dedi.

  Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren şehit anneleri ise İlçe Kaymakamı Özgür İşçimen’e bu anlamlı günde yaptıkları ziyaret için  teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.