KARABOĞA ŞİRKETLER GRUBU GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNE GİRDİ!

KARABOĞA ŞİRKETLER GRUBU GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNE GİRDİ!
KARABOĞA ŞİRKETLER GRUBU GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNE GİRDİ!Birçok alanda yatırımı olan Karaboğa Şirketler Grubu yeni bir yatırımla istihdam ve geri dönüşümü yeniden kazandırma hedefi ile ilerlemeye devam ediyor.Şirket faaliyetleri...

KARABOĞA ŞİRKETLER GRUBU GERİ DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜNE GİRDİ!

Birçok alanda yatırımı olan Karaboğa Şirketler Grubu yeni bir yatırımla istihdam ve geri dönüşümü yeniden kazandırma hedefi ile ilerlemeye devam ediyor.

Şirket faaliyetleri hakkında bilgiler veren Makine Mühendisi Pınar Seçkin,“Ülkemize ve geleceğe dair yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Ejder Karaboğa Karaboğa Şirketler Grup olarak Ülkemize ve milletimize geri dönüşüm tesisi kazandırmıştır. Alüminyum hurda geri dönüşümünden ikincil alüminyum külçe üretimi başta olmak üzere zamak külçe kurşun külçe çinko külçe ve özel alaşım külçe üretimi yapmaktadır. İhtiyaç duyulan alaşımlara göre sınıflandırılmış hurdalar dönüşüm tesisinde bulunan reverberle döner fırınlarda işlenerek talep edilen standarda özel alaşımlara göre işlenmektedir.”dedi

“Teknolojiye yatırım yapıyoruz”
Teknolojiye yatırım yaparak üretimlerini arttırdıklarını kaydeden Seçkin,“Türkiye’den ve dünyadan çeşitli ülkelerden tedarik ettiği birinci sınıf alüminyum hurdalar ayrıştırma departmanında nitelikli ve tecrübeli personellerince titizlikle sınıflandırılıp ayrıştırılarak üretim sürecine alınmaktadır. Alüminyum’un diğer elementlere oranla daha hafif olması kolay işlenebilirliği ısı ve elektrik iletkenliği korozyon direnci ve yeniden kullanılabilir özelliği nedeniyle endüstriyel alanında geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu özellikleri ile alüminyum öncelikle inşaat sektöründe ulaşım sektöründe ambalaj sektöründe elektrik ve elektronik sektöründe mobilya ve ofis imalat sektöründe ve ayrıca üretilen alaşımlı alüminyum ve zamak külçeler basınçlı döküm sanayi otomotiv yan sanayi beyaz eşya yan sanayi ve dayanıklı tüketim malları gibi sektörlerin hammadde ihtiyaçlarını da karşılamaktadır. Aynı çalışmalarına önem veren Albio metal her geçen gün teknolojiye yaptığı yeni yatırımlarla kalite kontrol laboratuvarını genişleterek İSO 9001 kalite standartlarında üretim yapmaktadır.”diye konuştu.

“Sektörde yetişmiş ve tecrübeli ekiple hizmet veriyoruz”

Sektörde yetişmiş ve tecrübeli ekiple hizmet verdiklerine dikkat çeken Makine Mühendisi Pınar Seçkin şunları söyledi , “Bir geri dönüşüm tesisi olarak önceliği yetişmiş ve tecrübeli ekibi ile müşterilerinin taleplerine en uygun şekilde cevap verirken çevreye karşı duyarlılığını ve sorumluluğunu göz ardı etmemesidir. Sahip olduğu İSO 14001 çevre yönetim sistemine uygun olarak bünyesinde bulundurduğu çevre ekibiyle kaynaklarını verimli bir şekilde kullanılarak gelecek kuşaklara aktarılma çevre politikası ile üretime devam etmektedir. Çevre bilinci ve dünyamızda hiç bir kaynağın sınırsız olmadığı bilinci ile tüm elementlere hak ettiği değeri vermek umuduyla.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.