Kar Savurdu, Ekipler Temizledi

Kar Savurdu, Ekipler Temizledi
Kar Savurdu, Ekipler TemizlediŞehir genelinde bir yandan tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, öte yandan yoğun yağışlar nedeniyle yola savrulan nesnelerin kaldırılması ve yaya...

Kar Savurdu, Ekipler Temizledi

Şehir genelinde bir yandan tuzlama ve yol açma çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, öte yandan yoğun yağışlar nedeniyle yola savrulan nesnelerin kaldırılması ve yaya yollarının açılması için seferber oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 210 araç ve 400’ün üzerinde personelle kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yoğun kar yağışının ardından şiddetli fırtına ve rüzgarın yaşandığı kentte, bir yandan yol açma ve buzlanma önleyici uygulamalar gerçekleştirilirken, öte yandan yaya geçitleri, otobüs durakları, yürüyüş yolları, üst geçitler de temizlendi. Çalışmalarda, şiddetli rüzgar nedeniyle kırılarak yollara savrulan muhtelif türden nesneler kaldırıldı, güvenlik önemleri alındı. Ekipler, zemindeki buzların yürüyüş yollarında olumsuzluklara neden olmaması için kazıma ve tuz uygulamalarını da gerçekleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.