KAR KALINLIĞI 1 METREYİ BULDU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

KAR KALINLIĞI 1 METREYİ BULDU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
KAR KALINLIĞI 1 METREYİ BULDU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR210 araç ve 250 personelle kış çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bazı ilçelerde kar kalınlığının 1 metreye ulaşmasının ardından tedbirlerini artırdı....

KAR KALINLIĞI 1 METREYİ BULDU: ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

210 araç ve 250 personelle kış çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bazı ilçelerde kar kalınlığının 1 metreye ulaşmasının ardından tedbirlerini artırdı. Şehir içi merkezi arterlerde ise buzlanma ve don gibi risklere karşı solüsyon ve tuzlama çalışmalarına başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kış çalışmalarında tedbirleri artırdı. Kentte üç gündür ara vermeden yağan kar yağışına karşı 210 araç ve 250 personelle yürütülen çalışmalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Deniz seviyesinden ortalama 1000 metre yükseklikte bulunan Andırın, Göksun ve Çağlayancerit gibi ilçelerde yoğunlaştırılan çalışmalarla arterler ulaşıma açık tutuluyor. Kar kalınlığının yer yer 1 metreye ulaştığı Başdervişli, Hoğtaş, Geben, Soğukpınar, Kümperli, Helete, Büyüknacar ve Soğukpınar mahallelerinde yapılan müdahaleler sonucu trafik aksamalarının önüne geçilirken, çalışmalar 11 ilçenin tamamında sürüyor. Kahramanmaraş’ın merkezi ilçelerinden Onikişubat ve Dulkadiroğlu’nda ise don ve buzlanma gibi risklere karşı solüsyon ve tuzlama uygulamaları gerçekleştirildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sahası içinde kapalı yolun bulunmadığı bilgisi aktarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.