KAHRAMANMARAŞ GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİNDEN VALİ COŞKUN’A ZİYARET

KAHRAMANMARAŞ GAZETECİLER CEMİYETİ YENİ YÖNETİMİNDEN VALİ COŞKUN’A ZİYARET
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaretKahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet, Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.Valilik makamında gerçekleşen ziyarette...

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Ömer Faruk Coşkun’a ziyaret
Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi ve üyelerinden oluşan heyet, Vali Ömer Faruk Coşkun’u ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vali Coşkun, misafirleri ile kentin tanıtımı ve vatandaşlara doğru haberin iletilmesi noktasında büyük fedakârlıkla çalıştığını belirtti.Basın mensuplarının, yereldeki sorunlarını ve çözümü noktasında yapılması gereken konuları değerlendirdi. Vali Coşkun, yeniden Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Sermet Çuhadar ve ekibini tebrik etti.
Başkan Çuhadar ise, nazik kabullerinden dolayı Vali Coşkun’a teşekkürlerini iletti. Yaklaşık yarım saat süren ziyarette, kentin sorun ve problemleri karşılıklı konuşuldu.
Valilik ziyaretine, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti başkanlığında güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Sermet Çuhadar, Başkan Yardımcısı Niyazi Kara iler üyelerden Bekir Doğan, Akif Arslan, Kemal Sayın, Halil Hınaz, Bilal Evran, İzzet Mazı, Tunahan Akgün, Mustafa Kılınç, Meliha Şeyda Akçakale, Fatih Nar, Ömer Koç ve Halil Ulubey eşlik etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.