KAHRAMANMARAŞ 7. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI BAŞLIYOR!

KAHRAMANMARAŞ 7. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI BAŞLIYOR!
KAHRAMANMARAŞ 7. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI BAŞLIYOR!Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenecek “Kitap ve Kültür Fuarı” 22 - 31 Ekim tarihlerinde KAFUM’da kitapseverleri ağırlayacak. Düzenlenecek festivale...

KAHRAMANMARAŞ 7. KİTAP VE KÜLTÜR FUARI BAŞLIYOR!

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7’incisi düzenlenecek “Kitap ve Kültür Fuarı” 22 - 31 Ekim tarihlerinde KAFUM’da kitapseverleri ağırlayacak. Düzenlenecek festivale 250’den fazla yayınevi katılırken, onlarca yazar da okuyucularıyla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 7’incisini düzenleyeceği 7. Kitap ve Kültür Fuarı 22 Ekim Cuma günü başlıyor. Kahramanmaraş Fuar Merkezi’nde (KAFUM) düzenlenecek etkinlikler 31 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek. Toplamda 250’nin üzerinde yayınevinin katılacağı etkinlikte, binlerce eser kitapseverlerin beğenisine sunulacak. Birbirinden ünlü yazar ve şairlerin de okuyucularıyla buluşacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.

TÜM  VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör;”Şiir ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş’ımızda, bu yıl 7. Kitap ve Kültür Fuarı’nı düzenliyoruz. Onlarca yazar, yüzlerce yayınevi ve binlerce kitap ile kültür sanat ikliminin yaşanacağı fuara tüm vatandaşlarımız davetlidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.