İsrail Dünya’nın şımarttığı bir terör devletidir.

İsrail Dünya’nın şımarttığı bir terör devletidir.

75 yıldır İsrail’in Filistinlilere zulmüne dünya seyirci kaldı. Son terör estirmesine yine gözler kapalı, kulaklar sağır, diller lal olmuş. Aziz milletimizden başka güçlü bir ses çıkaran yok. Arap âlemi zaten kukla olmuş. Sesi çıkmaz. Sıranın kendilerine geleceğini de hesap etmezler. Sanıyorlar ki kukla olursak dokunmazlar. ABD olsun İsrail olsun daha fazlasını isteyecek. ABD zaten para gücünün esiri olmuş İsrail’in emellerine hizmet ediyor. Emperyalist batı Türkiye düşmanı olduğu için aynı amaçlara hizmet ediyor. Birleşmiş milletlerden hiç ses yok. Çünkü kulağı Amerika’ya açık ne derse onu yapıyor. Siyonizm ve emperyalist zihniyetlere hizmet ediyor. Kulağı Türkiye başta olmak üzere başka ülkelere kapalı…Birleşmiş Milletler İsrail aleyhine tek bir karar almaz, alamaz. ABD müsaade etmez. Amerika’da ki, Yahudi lobisi de buna müsaade etmez. ABD’nin her dönemdeki,  yönetimine her istediğini yaptırıyor. Dünyanın gözüne baka baka İsrail’e en gelişmiş silahları, füzeleri veriyor Netanyahu da zulmüne devam ediyor. Ateşkes ilan edilmesi de yeni bir zulme hesap yapmaktır. Silahsız savunmasız Filistinlilere bomba yağdırdılar yüzlerce şehit… Gazze de 75 bini aşkın Filistinli evinden yurdundan edildi. Bu kadar zulmü gören yok. Tek haykıran Türkiye…ABD’nin de Batılı ülkelerinde, İsrail’inde hedefleri Türkiye’yi dört bir taraftan kuşatmakdır. İçimizde ki hainlerin de bu gayeye hizmet etmeleri çok tehlikedir. İçerdeki her muhalefet dış güçlerin ekmeğine yağ sürmektedir. Dış güçlerin istediği de bu! Muhalefeti kullanarak işlerini kolaylaştırma ve hedeflerine yaklaşma amaçlarıdır. Muhalefetin eleştirmesi elbette ki olabilir vatan mevzu olduğunda kenetlenme de muhalefetin görevidir. Ne yazık ki, Türkiye de muhalefet genel olarak her zaman ülke düşmanlarına hizmet etmiştir. Emperyalist batının ekmeğine yağ sürmüş, yangına körükle gitmiştir. Günümüzde ise tamamı hizmet etmektedir. CHP, HDP, İYİ parti bir olmuş Erdoğan’ı nasıl ederiz de itibarsızlaştırırız hesabı yapıyorlar.Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın devletin başında olmasını hiç hazmedemedi, meşru görmedi.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erdoğan’ı Netahyahu benzetmesi tam bir akıl tutulması, basiretsizliktir. HDP Kürt savunuculuğu maskesi altında teröristlerin hamisi küresel güçlerin emrinde batının kuklasıdır. Muhalefetin işi gücü Erdoğan düşmanlığı dertleri, ülkeyi sömürü düzenine esir etmek Türkiye’nin dört bir tarafta düşmanları vardır. İçerde bir olma ruhu yoksa tarih bu basiretsizlere hesap sorar. Sayfalarına kirli emelleri kara bir leke olarak yazacaktır.

Türkiye Müslümanların umududur.  Türkiye bütün tehlikeleri bertaraf edecek. Güçlü bir devlettir. Türkiye’nin ayak seslerini düşman çok iyi biliyor. Bütün hesapları bunu engellemek her ne kadar küresel güçler Türkiye üzerinde operasyon hesabı yapsalar da Cenab-ı Hakk’ın yardımıyla başaramayacaklar. Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolunun açılış töreninde ki konuşmasında “ Gençler Filistin bizi bekliyor. Bu terör devleti İsrail’i iyi tanıyınız İsrail’in ne olduğunu nasıl bir terör devleti olduğunu tüm dünyaya anlatacağız. Tüm dünya mazlumları, güçlü bir Türkiye’nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor” Türkiye’nin savunma sanayisinde ki, başarıları küresel güçleri endişelendiriyor.

Türkiye üzerinde hesap yapan Emperyalist güçlerin hesapları tutmayacak. Kabaran iştahları boğazlarına oturacak, kursaklarında kalacaktır.

Muhabbetlerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi