İŞÇİMEN; “ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GELECEĞİDİR”

İŞÇİMEN; “ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GELECEĞİDİR”
İŞÇİMEN; “ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GELECEĞİDİR”Çağlayancerit Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile Çağlayancerit Belediyesi’nin katkılarıyla seneye sınava girecek 8. ve 12. Sınıfa geçen öğrencilere...

İŞÇİMEN; “ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİN GELECEĞİDİR”

Çağlayancerit Kaymakamlığı sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı ile Çağlayancerit Belediyesi’nin katkılarıyla seneye sınava girecek 8. ve 12. Sınıfa geçen öğrencilere yönelik yoğunlaştırılmış  takviye kursları devam ediyor.

Konu hakkında açıklama yapan Çağlayancerit Kaymakamı Özgür İçimen; “İlçemizin dört bir tarafından gelen yaklaşık 100 öğrencimiz kayıp yılı dershanede açılan yoğunlaştırılmış takviye kursu ile telafi etmekte.Geleceğe emin adımlarla yürüyor olduklarını bizzatİ görmek adına belediyemizin sosyal tesisinde,  ilçe belediye başkanımız Hanifi Satıaltun,  tayini çıkmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan İsmail Celfin ve idealist öğretmenlerimizden Deniz Kırıcı ile biraya geldik ve heyecanımızı inancımızı paylaştık. Çocuklarımız bizlerin geleceğidir aydınlık bir ülke için bizler çocuklarımızın önündeki engelleri elbirliğiyle kaldırmaya gayret ediyoruz başta veliler olmak üzere bu konuda sorumluluk sahibi herkesin de aynı duyarlılığı göstermesi bekliyoruz” dedi.

 Kaymakam İşçimen; “ Her zaman kıymetli öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencilerimize Gölbaşı, Elbistan ve Darende Fen liseleri ve  kültür gezisi yaptıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.