İnce’den CHP sert eleştiri !

İnce’den CHP sert eleştiri !

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,

Muğla programının ardından Bodrum’a geçti. Parti binasının açılışına katılan İnce , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ağır dille sert eleştiri getirdi.

    CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül , sanıyorum bu yazıma da bir açıklama yazarak sosyal medyasında paylaşacak ancak bu söylemler bize ait değil, 4 yıl önceki CHP nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ‘ye ait bugünden söylüyorum ana bir açıklama yazsın ve sosyal medyasında paylaşsın..!

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yaptığı konuşmada, “Bana diyorlar ki sen neyine güveniyorsun, sende hazine yardımı yok. Belediye yok, müteahhitler yok. 1’incisi milletin vicdanına güveniyorum. 2’ncisi iyi insanlara güveniyorum. Yetimin başını okşayanlara güveniyorum. Yolda bulduğu ekmeği öpüp başına koyup kenara alanlara güveniyorum.  Allah güveniyorum, “ yetmez mi ?

     Türkiye de farklı siyaset yok, iktidar ile muhalefet, hepsinin ortak yanı Atatürk düşmanlığı..

      Atatürkçüleri tasfiye eden CHP ‘yi al vur diğerine,  MHP’yi al , AKP’ye İktidar ve muhalefet sadece rant konusunda koalisyon yapmıyorlar. Bir ortak yanları daha var. Atatürk düşmanlığında ortaklar.

     Atatürk’e dersim katliamcısı diyen CHP milletvekili var mı, o da var. Bana neden ayrıldın diyenlere tekrar söylüyorum. Atatürk’ün partisi değil orası, onu için ayrıldım. CHP’nin tek hizmeti Anıtkabir diye Konya milletvekili de orada. Bu adamları nereden buldun Kılıçdaroğlu, sonra Muharrem İnce ve Atatürkçüler partiden gidecek. Kim gelecek Davutoğlu ile Babacan’la iş yapacaksın öyle mi? Ne diyor Davutoğlu, ‘Said’i Nursi büyük önderdir’ diyor. Ne diyor Babacan, ‘Anayasanın ilk 4 maddesi tartışılmalıdır’ diyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce gibi Atatürkçüleri partiden yolladın, oraya FETÖ’cüleri doldurdun, PKK’lıları doldurdun, sorosçuaları doldurdun, torosçuları doldurdun. Libya teskeresi konusunda İYİ Parti evet oyu verdi, CHP hayır oyu verdi. Neden hayır veriyorsun. Doğru yapmışlar Akdeniz’de var olmak istiyoruz. Türk askeri Libya’da olmalı ki Akdeniz’deki gazı alabilelim, pay sahibi olabilelim. Sorunlu mu, sorunlu, zor mu, zor. Biz büyük devletiz, neden hayır veriyorsun, PKK istemediği için mi hayır veriyorsun. Yarın iktidar olduğunda Libya teskeresine hayır mı vereceksin. Libya politikasını destekliyoruz, mavi vatanı destekliyoruz. Memleket Partisi olarak evet oyu vereceğiz. Türkiye Azerbaycan’a yardım etti. CHP milletvekili çıktı ‘Türkiye maalesef Azerbaycan’a yardım etti’ dedi. Kafaya bakın. Memleket Partisi iktidarında Azerbaycan’a daha fazla yardım edeceğiz, Erdoğan az yaptı biz daha fazla yardım edeceğiz. Ermenistan’a karşı Azerbaycan’ı ezdirmeyeceğiz. Atatürk’ü tartışıyorsan seninle ittifak konuşmayız. Kadına şiddet, çocuk istismarını yüksek sesle kınayacaksın, rantı düşünmeyeceksin, doğaya ve çevreye saygı göstereceksin, terörün her türlüsünü kınayacaksın, PKK diyorsan seninle işim olmaz, PKK bir terör örgütüdür” dedi.

    Memleket partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , böyle söylüyor dahası da var ama neyse , internet haber sitelerinde sosyal medya da görüntülü var merak edenler açıp ordan okur, görüntülü izleye bilir..

    Bir hakkı vermek için yazıyorum: CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş kadın kolları, gençlik kolları ilçe teşkilatlarının yüzlerce haberini yaptığım zaman bir defa açıp teşekkür etmeyen CHP İl Başkanı Esat Şengül, : Benim değil Sayın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu söylediği sözler, neydi ? “ Çiftçiye elektiği bedava ereceğim, Man adası davası, Ankara İstanbul yürümesi,” daha bir çok konusunu yazdık diye üstelik o sözler Kılıçdaroğluna ait olmasına rağmen, bize hakaret yağdırdılar.. cümlesini iade ediyorum..

    Haydi bakalım Muharrem İnce ‘ye de hakaretler yağıdırın, sosyal medyanızda paylaşın, neler söylüyor neler ! ne diyeceksiniz ?

     Bir gün siyaset biter bu şehirde yüz yüze bakacağımızı unutuyorlar.. översen bir şey yok, az eleştirirsen kıyameti koparan bu zihniyet kimden nasıl oy alacak ?

     Haziran 2023 seçimlerinde sonucu görüzüz.. bir yıldan az kaldı..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi