İmran Kılıç Dualarla Uğurlandı

İmran Kılıç Dualarla Uğurlandı
İmran Kılıç Dualarla UğurlandıAk Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç , TBMM yapılan cenaze töreni ve ardından Kahramanmaraş Sultan Abdulhamithan camide kılınan cezane namazından sonra Onikişubat ilçesi Cüceli mahallesinde...

İmran Kılıç Dualarla Uğurlandı

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç , TBMM yapılan cenaze töreni ve ardından Kahramanmaraş Sultan Abdulhamithan camide kılınan cezane namazından sonra Onikişubat ilçesi Cüceli mahallesinde toprağa verildi.

     Dün Ankara TBMM yapılan cenaze töreninden sonra Özel uçakla Kahramanmaraş’a gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP ve MHP Milletvekilleri , 60 yakın Ak Parti Milletvekili hava alanından Sultan Abdulhamithan camine taşındı..

    İkindin namazı dan sonra kılınan cenaze namazının ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç cenazesi Onikişubat İlçesi Cüceli Mahallesi aile mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

    Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşxkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kılıç ailesine destek oldular..

    TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve cenaze için gelen milletvekilleri yine akşam 19 00 da özel kiralanan uçakla Ankara ‘a döndüler..

     Müftü , iki dönemdir Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili olan İmran Kılıç hocanın vefat haberi sevenlerini göz yaşlarına boğdu..

     Allah Rahmet eylesin, makamı cennet olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.