Ilıca Termal Hamam Yenileniyor

Ilıca Termal Hamam Yenileniyor
Ilıca Termal Hamam YenileniyorILICA / Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesinde bulunan eski adı ile Özel İdare hamamı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılarak yerine yenisi yapılacağı...

Ilıca Termal Hamam Yenileniyor

ILICA / Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Ilıca Mahallesinde bulunan eski adı ile Özel İdare hamamı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılarak yerine yenisi yapılacağı 2 Kasım da ihaleye çıkacağı öğrenildi.

Ilıca’da Termal havuz ve hamam yapımı  Kasım’da İhaleye Çıkıyor

     Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün, “Şehrimizin önemli turizm noktalarından olan Ilıcamıza eski özel idare hamamını yıkılarak yenisi yapılması karara bağlaması üzerine ihalenin 2 kasım 2021 günü yapılacağı açıklandı.

    Başkan Güngör : “Ilıca Hamam Projesi” hazır , seneye sezona yetiştirmeye çalışacağız,” dedi.

    Onikişuba ilçesi  Ilıca Mahallesi’ndeki proje ile alakalı açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör tarafından, “Ilıca’mızda bir de 5 yıldız konseptinde bir otel ve hamam projemiz var. Tamamen hibe ile yapılacak bu yatırımlarla; ziyaretçiler konaklamasıyla, termal havuzlarıyla, ticari mekânlarıyla son derece modern bir turistik bölgeyle karşılaşacak”

    Başkan Güngör : yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Modern birçok donatıya sahip olacak tesisin yapılmasıyla, sağlık turizminde bölgenin pazar payının artırılması hedefleniyor. Ayrıca Kuveyt Fonu ile hayata geçirilecek yatırım, tamamen hibe ile inşa edilerek şehrin hizmetine sunulmuş olacaktır diye konuştu..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.