İlaçlamaya Devam

İlaçlamaya Devam
İlaçlamaya DevamKAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Zararlılarla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 110 personel...

İlaçlamaya Devam

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanlığı Zararlılarla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Sürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı 110 personel ve 54 araçtan oluşan ilaçlama ekibi yaz aylarında artış gösteren ‘vektörle’ mücadeleye devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde zararlılarla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Toplamda 110 personel ve 54 araçtan oluşan ilaçlama ekibi mobilize olarak kentin muhtelif noktalarını ilaçlıyor. Nemli, sıcak ortamlarda larva oluşturan ve halk sağlığını olumsuz etkileyen zararlılara karşı üreme noktaları da arama tarama faaliyetleriyle tespit edilerek çalışma yapılıyor. Konu ile ilgili olarak Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada isevatandaşların ilaçlamayla ilgili taleplerini 0344 241 12 41 numaralı telefondan bildirebileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.