İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖZ AÇTIRMIYOR

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖZ AÇTIRMIYOR
İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖZ AÇTIRMIYORKahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu içerikli sentetik haplar bulundurduğu ve arkadaşları ile birlikte  kullandığı ihbarı üzerine bir eve baskın yaptı. Konu hakkında...

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖZ AÇTIRMIYOR

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu içerikli sentetik haplar bulundurduğu ve arkadaşları ile birlikte  kullandığı ihbarı üzerine bir eve baskın yaptı. Konu hakkında açıklama yapan İl Jandarma Komutanlığı açıklamada şunları belirtti; “Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca Afşin ilçesi, Arıtaş Mahallesinde 06 Aralık 2021 günü saat: 14:00 sıralarında R.Ö.(E-43) 'nün evinde metamfetamin uyuşturucu madde ve uyuşturucu içerikli sentetik haplar bulundurduğu ve arkadaşları ile birlikte  kullandığı haberinin alınması üzerine; adli makamlardan alınan izin ile R.Ö. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada;  evde R.Ö(E-43), H.G.(E27), İ.K.(E-30) ve  M.C.B.(E-23) isimli (4) şahsın olduğu, şahısların üzerinde ve evde  (16) gr. Metamfetemin Uyuşturucu madde,  (126 ) adet uyuşturucu içerikli sentetik hap ve (2) adet uyuşturucu kullanma aparatı  ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili olarak tahkikata başlanılmıştır.

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca halkın huzur ve güvenliğine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla devam edilmektedir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.