İl Birincisi Beyaz Tebeşirden

İl Birincisi Beyaz Tebeşirden
İl Birincisi Beyaz TebeşirdenONİKİŞUBAT / 2021 YKS Kahramanmaraş İl birincisi ve Türkiye 42. si dereceleri Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursundan çıktı.     Mehmet Emin Tekinşen , Kahramanmaraş il birincisi,...

İl Birincisi Beyaz Tebeşirden

ONİKİŞUBAT / 2021 YKS Kahramanmaraş İl birincisi ve Türkiye 42. si dereceleri Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursundan çıktı.

     Mehmet Emin Tekinşen , Kahramanmaraş il birincisi, Türkiye 42. Olarak sınavı tamamlaması üzerine Beyaz Tebeşir eğitim kurumunda ödül töreni düzenlendi.

     Beyaz Tebeşir : Gelenek devam etti, daha önce de birçok kez il birincileri ve Türkiye dereceleri çıkaran Beyaz Tebeşir 2021/22 eğitim ve öğretim yılına daha mutlu girmenin heyecanını yaşadı.

Özel Öğretim Kursu başarının tesadüfi olmadığını gösterdi, bu yıl da başarılarına başarı kattı.

Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursu öğrencisi Mehmet Emre Tekinşen 2021 yılında Yükseköğretim

    Kurumları Sınavın’dan il birincisi ve Türkiye 42. si dereceleri yaparak şehrimizin medarıiftiharı oldu.

      Duygularını dile getiren Mehmet Emre Tekinşen derece yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

      Başarılarında okulunun yanı sıra iki yıldır öğrencisi olduğu Beyaz Tebeşir’in de büyük katkılarının olduğunu, Kurum’da çıkan daha önceki derecelerin kendini kamçıladığını, 11. sınıfta burada iyi bir eğitim aldığını ve 12. sınıfta da eksiklerinin Kurum tarafından yapılan analiz testleriyle belirlenerek  yoğun programlarla, rehberlik çalışmalarıyla, doping denemelerle giderildiğini ve hiçbir dersi   aksatmadığını, öğretmenlere bolca sorular sorarak başarıyı yakaladığını söyledi ve son olarak da Beyaz Tebeşir’de bulunmaktan gurur duyduğunu dile getirdi.

Totalde ve bireyselde büyük başarılar yakalayan Beyaz Tebeşir Özel Öğretim Kursunu, yöneticilerinive eğitim kadrosunu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz

    Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Tekerek yolu üzerinde faaliyet gösteren Beyaz Tebeşir eğitim kursu yeni şampiyonlar yetiştirmeye devam ediyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.