İki Dosta Veda !

İki Dosta Veda !
İki Dosta Veda !KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Belediye Başkanı , iki dönem milletvekilliği yapan Ak Parti Kurucu üyelerinden Ali Sezal ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Mehmet Balduk bugün son yolculuklarına...

İki Dosta Veda !

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Belediye Başkanı , iki dönem milletvekilliği yapan Ak Parti Kurucu üyelerinden Ali Sezal ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Mehmet Balduk bugün son yolculuklarına uğurlandı.

     Uzun süreden beri tedavi gören ve önceki gün hastanede hayata gözlerini yuman Kahramanmaraş Refah Partili Belediye Başkanı Ali Sezal, temelini Merhum Başbakan Necmettin Erbakan ile birlikte attığı Sultan Abdulhamithan Camii de öğle kılınan cezane namazından sonra Şeyhadil Mezarlığında toprağa verildi.

    Ali Sezal’ın cenazesine, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve eski bakanlar, milletvekilleri çok sayıda siyasi katıldı.

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Ali Sezal’ın oğlu Mehmet Cihat Sezal , Diger oğlu Abdulkadir Sezal, Damatları : il sağlık müdürü Ali Nuri Öksüz, Ziya Görgel, MADO Sarayında taziyeleri kabul etmesi ile devam etti.

    KMTSO BAŞKANI MEHMET BALDUK

    Gönüllerin başkanı, KMTSO Onursal Başkanı Mehmet Balduk, önceki gün gelen vefat haberi sevenlerini yasa boğdu..

    Türkiye’in bir çok yerinden sanayici ve iş adamlarını özel uçaklarla geldiği cenaze namazına yetişenler ulu cumiii de sef tuttu..

    Başta TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu olmak üzere bakanlar ve vekiller ikindin namazının peşinden kılınan cenaze namazında hazır bulundular..

    Kahramanmaraşlı Sanayici ve iş adamlarının yanısıra sivil toplum kuruluşlarının başkanları Balduk ailesi yakınları sevenleri ulu camii doldurdu.

    Herkes hakkını helal ettikten sonra : cenaze namazı kılınarak Şeyhadil Mezarlığında topağa verildi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun,  Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal, Eski Bakanlar, Devlet Bakanı Ali Doğan, Milli Savunma Eski Bakanı İsmet Yılmaz, TPB Genel Başkanı Nevzat Pakdil, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, SANKO Holding yönetim kurulu başkanı Adil Konukoğlu, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Necat Koçer, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Celalettin Güvenç,  Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KMTSO odası başkanı Şahin Balcıoğlu, KEMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, KASİAD Başkanı Mikail Utlu,  Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, iş adamları, Abdulkadir Kurtul, Halil İbrahim Gümüşer, Eshabil Tanrıverdi, Ak Parti il Başkanı Fırat Görgel, CHP İl Başkanı Esat Şengül, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, siyasi partilerin il ve ilçe yönetimleri, dernek başkanları binlerce Kahramanmaraş halkı katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.