“ Haksızlıkları Söylemeyecek miyim ?

“ Haksızlıkları Söylemeyecek miyim ?
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç    “ Haksızlıkları Söylemeyecek miyim ?KAHRAMANMARAŞ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç

    “ Haksızlıkları Söylemeyecek miyim ?

KAHRAMANMARAŞ/ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, İl Koordinasyon kurulu toplantısına çağırmamasına, Andırın ve Dulkadiroğlu da yaşadıklarını anlatan bir basın toplantısı yaparak,” haksızlıkları söylemeyecek miyim ? “ dedi.

     Bizde dar gelirlilere yardım dağıtıyoruz ama reklam yapınıyoruz, el altından veriyoruz , Dulkadiroğlu ve Andırın ilçemizde bunu yaptık.. diyerek hasada gördüklerini yaşadıklarını anlattı.

    CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Ali Öztunç, “ Andırın ilçemizde sorun aynı, yıllardan beri su sorunu var, Dulkadiroğlu ilçemiz yeterli hizmet alamıyor, hepsinden önemlisi biz sahadayız, bugün Ak Parti milletvekilleri ne köylerde, ne mahallelerde , esnafın yanında gören yok..” dedi.

     2023 seçimlerinde başka ile gitmeyeceğini, CHP Kahramanmaraş milletvekili aday adayım bu konuya ve dedi koduya son noktayı koyuyorum.. nokta.. diyen Ali Öztunç Vali Ömer Faruk Coşkun ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör eleştirilerde bulundu.

     Elbistan’da gerçekleşen Kahramanmaraş Valiliği İl Koordinasyon Toplantısına davet edilmediğine sitem ederek, "benim için Vali bey AK Parti İl Başkanıdır." Diyerek sert eleştiri getirdi..

     CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, şehrin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere eleştirilerde bulundu.

      Dün akşam tivi46 da da anlattım.. Andırın ve Dulkadiroğlu’nun kırsal mahallelerini gezdiğini ve vatandaşların sorunlarını dinlediğini belirten Öztunç, bu bölgelerin sahipsiz olduğunu ve hizmetin gitmediğine dikkat çekti.

      Ak Parti iktidarında Andırın su meselesi çözülemedi. Dulkadiroğlu hizmet almıyor, Ak Partili vekiller ve il örgütleri ilçe örgütleri saha da yok, biz bunları söylemeyelim mi ?

      Bakın burdan Valiye sesleniyorum.  Elbistan’da gerçekleşen Kahramanmaraş Valiliği İl Koordinasyon Toplantısına davet edilmedim: Bu toplantı devletin toplantısı değil mi ?,

     Öztunç :  “Elbistan'da Devletin toplantısı olan Kahramanmaraş valiliği il koordinasyon toplantısı yapılıyor. AK Parti'nin Milletvekilleri davetli, MHP Milletvekilleri davetli, AK parti il ve ilçe başkanları davetli ama ben davetli değilim ben bu şehrin vekili değil miyim sayın vali? Sen, beni yok sayarak ben yok mu oluyorum, senin buna gücün yeter mi? Hangi seçilmiş vekili yok sayabilirsin sen?  Ak parti il başkanı, Fırat Bey il başkanlığı koltuğundan kalksın, Vali bey otursun, çünkü o yapıyor İl Başkanlığı işini, benim için Vali bey AK Parti İl Başkanıdır. Bunu gören Nurhak belediye başkanımız toplantıyı protesto ederek terk etti doğru olanı da yaptı.” Dedi.

“ANDIRIN BU ŞEHRİN BİR PARÇASI DEĞİL Mİ?”

Öztunç, basın açıklamasında şu ifadeler yer verdi: “Andırın'ın 57 muhtarı var 46'sı ile dün İftar yemeğinde buluştuk, hepsi de isyanda. Muhtarlar hizmet alamadıkları için isyan ediyorlar. Büyükşehir Belediyesinde muhatap bulamadıkları için isyan ediyorlar. Büyükşehir Belediyesi Andırın ilçesinin sorunlarıyla ilgilenmiyor. Andırın bu şehrin bir parçası değil mi? Ama seçim zamanı Andırın’a gidip oy istiyorlar. Dünkü konuşulanlardan sonra gerçekten çok üzüldüm hizmet yok, ilçeye hizmet gitmemiş. Andırının su sorunu bitmiyor, Andırın’ın yol sorunu bitmiyor, Andırın-Geben yolu 20 yıldır tamamlanamadı. Yine Andırın- Kadirli yolu 20 yıldır tamamlanmadı, bitmez Bir Aşk Hikâyesi gibi. Hâlbuki Andırın-Geben yolu ve Andırın-Kadirli yolu bitse o bölge rahatlatacak, Ama AK Parti'nin umurunda değil, AK Parti sadece oy almasını biliyor. Oy alıp kulağının üstüne yatıyor böyle bir siyasi anlayışları var. Bu yıl Andırın'da köylerde çok sayıda elektrik kesintisi yaşanmış, bir hafta elektriksiz kalan köy var, Nedeni ise şu: elektrik direkleri çok eski, yıkılıyor. Bunu yapmak kamunun görevi değil mi? Siyasette vatandaştan neden o istenir? Hizmet verebilmek için, lafa gelince ‘Biz hizmet ettik biz hizmet ediyoruz’ diyorlar. Öyle bir anlatıyorlar ki Kahramanmaraş'a AK Parti çok büyük hizmetler yapmış tövbe, Andırın buna bir örnektir.

“ELEŞTİRDİĞİM ZAMAN İSE KÜSÜYORLAR”

Önceki gün Dulkadiroğlu ilçesinin köylerini gezdim köylerin mezarlıkları temizlenmiyor mezarlıklar temiz değil, Yazıktır Günahtır. Bu köy bana oy vermedi bu köye hizmet yok, Dulkadiroğlu ilçesinin Köyleri benden çöp konteyneri istiyor, ayıp değil mi? Kahramanmaraş'ın bazı köylerine gidin benim ismimin yazılı olduğu çöp konteynırları var, ya da Adana Büyük Şehir Belediyesinin isminin yazılı olduğu banklar var. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin buralara hizmet götürmesi gerekmiyor mu? Maalesef üzülerek söylüyorum Büyükşehir Belediyesi çalışmıyor. Eleştirdiğim zaman ise küsüyorlar eleştireceğim, çünkü ben bu şehrin vekiliyim. Ben, görevinizi yapmanızı istiyorum. Dulkadiroğlu’nun Fituşağı (Yeniyurt) köyü var. Ak Partinin kalesi olan köylerden birisi Organize Sanayi Bölgesi kurulacak, biz de destek verdik meclisten de geçti, oybirliğiyle geçen tek Organize Sanayi Bölgesidir belki de. Köyde Hazine arazisi var tarıma uygun, köylü ekip biçiyor tarım yapıyor tüm bilirkişi raporlarında o toprakların tarım arazisi olduğunu gösteriyor. Bu bölgede Atış alanı yapmak istiyorlar, o bölgeye yakın dağlık alanda yap Atış alanını, köylü bunu istiyor amma AKP bu bölgeye tarım arazisi olan bölgeye Atış alanı yapmakta ısrar ediyor. Birazcık vatandaşın sorunlarıyla ilgilensinler odalarından çıksınlar.”

“FIKRA GİBİ OLAY RESMEN”

Türkiye Büyük Millet Meclisine taşıdığı otobüs meselesine değinen Öztunç, “Otobüs meselesi Türkiye'nin gündemine oturdu, Kemal Sunal böyle bir film çekemezdi fıkra gibi olay resmen. 9 otobüs meydanda, biri de Gaziantep'te boyahanede, bu otobüsler 6 ay önce alınmış,  bu otobüsler için kurdele kesmişsin ne işi var bu otobüslerin burada, daha kalabalık gösterecek ya, maviyi kazıttır kırmızıya boya, fıkra gibi ya. Türkiye kamuoyu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü Trabzonlu yurttaşa yaptığı gaf ile tanınıyordu, şimdi ise kırmızı otobüs ile tanıyor. Biz isteriz ki Hayrettin Bey Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yaptığı hizmetlerle tanınsın. İlerleyen zamanda Bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Bey'in yaptırdığı Yedikuyular Kayak Merkezini yeniden açarsa şaşırmayın. Zaten sürekli orada, sürekli eleştirdiği adam yaptı, bana borç bıraktı dediği adam yaptı Yedikuyular Kayak Merkezini’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.