HAFTA SONUNDA YEDİKUYULAR'A YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

HAFTA SONUNDA YEDİKUYULAR'A YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ
HAFTA SONUNDA YEDİKUYULAR'A YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ26 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi, kar tutkunlarının yeni gözdesi oldu. Bir yandan telesiyej ve pistlerde doyasıya spor yapan ziyaretçiler, diğer...

HAFTA SONUNDA YEDİKUYULAR'A YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ

26 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi, kar tutkunlarının yeni gözdesi oldu. Bir yandan telesiyej ve pistlerde doyasıya spor yapan ziyaretçiler, diğer yandan bungalov evleri, modern restoran gibi tesislerde tatil konforu yaşıyor. Yedikuyular,  sadece hafta sonunda günlük 10 bin kişiyi misafir ederken ziyaretçi kapasitesini 5 kat artırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 26 Milyon TL’lik yatırımla baştan sona yenilenen Yedikuyular Kayak Merkezi meyvelerini vermeye başladı. Zeminin kayak sporuna elverişliliği, hava kalitesi ve tesisteki modern birimleri itibariyle alternatiflerinin önüne geçen Yedikuyular, bölgeden en kısa sürede ulaşılabilir kayak merkezi olma özelliği taşıyor ve çevre iller baz alındığında 10 milyonluk bir nüfusa hitap ediyor. Bir ay içinde yaklaşık 100 bin kişinin ziyaret ettiği tesis, yalnızca bu hafta sonu günlük 10 bin kişiyi ağırlayarak ortalama ziyaretçi sayısını 5 kat artırdı.

SUCUK EKMEK KEYFİ

Kış turizminin yeni gözdesi haline gelen tesis kayak pistleri, telesiyej, bungalov evleri, bedesten çarşısı ve modern restoranıyla misafirlerine sporu ve tatil konforunu bir arada sunuyor. Beyaz örtü altında kartpostallık görüntülerin oluştuğu tesiste, sucuk ekmek ise kış tutkunlarının favorisi haline geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalara tam not veren misafirler, doğal güzellikleri fotoğraflamayı da ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.