GÜNGÖR’DEN İMRAN KILIÇ KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEME

GÜNGÖR’DEN İMRAN KILIÇ KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEME
GÜNGÖR’DEN İMRAN KILIÇ KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEMEİmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güngör, “5 kilometre uzunluğundaki bulvarda ekiplerimiz çalışmalarını...

GÜNGÖR’DEN İMRAN KILIÇ KÖPRÜSÜ’NDE İNCELEME

İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı’nda gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Güngör, “5 kilometre uzunluğundaki bulvarda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt serimini tamamlayarak güzergâhta trafik akışını sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerinin de yer aldığı incelemelerde Başkan Güngör, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Çalışanlarla bir süre sohbet eden Hayrettin Güngör, yatırımın kısa süre içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

 ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

İncelemeler sonrası bölgede devam eden çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı projesi kapsamında 5 kilometre uzunluğundaki bulvarda ekiplerimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bulvarda bir yandan asfalt öncesi temel hazırlıkları bir yandan da sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriliyor. İnşallah kısa süre içerisinde asfalt serimini tamamlayarak güzergâhta trafik akışını sağlamayı hedefliyoruz. Yoğun gayret ve çabalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim kolaylıklar versin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.