GÜNGÖR; "İLÇELERİMİZE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

GÜNGÖR; "İLÇELERİMİZE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
GÜNGÖR; "İLÇELERİMİZE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Ekinözü’nden gelen mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.Kahramanmaraş Büyükşehir...

GÜNGÖR; "İLÇELERİMİZE KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Ekinözü’nden gelen mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Avcılar, Süleymanlı, Hacıibrahimuşağı, Çamlıbel ve Çamlık, Dulkadiroğlu Divanlı ve Ekinözü Alişar Mahalle Muhtarlarını makamında ağırladı. Ziyaretleri için mahalle muhtarlarına teşekkür eden Başkan Güngör, “Bugün de burada Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Ekinözü’nden gelen kıymetli mahalle muhtarlarımızı misafir ettik. Sık sık mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmeye, taleplerini dinlemeye ve istişarelerde bulunmaya gayret gösteriyoruz. Mahallelerimizde hayata geçireceğimiz yatırımlar hususunda fikir alışverişi yaptık. Şehrimiz için en iyiyi hayata geçirmek için tüm paydaşlarımızla yüksek bir koordinasyon içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Mahalle Muhtarları ise misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.