“GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ AİLE

“GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ AİLE
 “GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ AİLEKAHRAMANMARAŞ / Valiliğimiz koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Güçlü Kadın Güçlü Aile SOGEP Projesi” için Protokol İmza Töreni düzenlendi. Valimiz...

 “GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ AİLE

KAHRAMANMARAŞ / Valiliğimiz koordinasyonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Güçlü Kadın Güçlü Aile SOGEP Projesi” için Protokol İmza Töreni düzenlendi.

 Valimiz Ömer Faruk Coşkun’un katılımıyla düzenlenen protokol imza töreni, Güçlü Kadın Güçlü Aile Projesine katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kunduracılar Odası Başkanı Ali Köfte, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Ali bekiroğlu tarafından imzalandı.

 Vali Coşkun imza töreninde yaptığı açıklamada, “Güçlü Kadın Güçlü Aile Projesi’nin” hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Proje, kadınlarımızın istihdama katılması açısından son derece önemli. Proje sayesinde hem ilimizde ayakkabıcılık sektöründe kadınlarımız yer alacak, hem de kadınlarımız hayatlarını idame ettirebilecekler. Bu vesileyle projeye emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 Güçlü Kadın Güçlü Aile projesine katkı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Köfte, DOĞAKA Genel Sekreteri Oğuz Alibekiroğlu’ da imza töreninde yaptıkları konuşmada, projenin tarafı olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek; eşi vefat eden, cezaevine giren ya da herhangi bir şekilde sosyal yoksunlukları nedeniyle çocukların bakımını en asgari şartta dahi sağlayamayacak durumda olan kadınlarımızın, istihdamına yönelik yapılan projenin önemine vurgu yaptılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.