Görgel: Bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temenni ediyorum

Görgel: Bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temenni ediyorum
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramlar sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir diyen Başkan Görgel,...

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bayramlar sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği özel günlerdir diyen Başkan Görgel, bayramın insanlığa tüm dünyada barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Fırat Görgel, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, Ramazan Ayı’nı tamamlayıp, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren bir Ramazan Bayramı’na daha erişmiş bulunmaktayız. Ramazan Ayı’nın hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık.

Ramazan ayında yaptığımız Teravih ve Cuma Buluşmaları, mahalle ziyaretleri, gençlik buluşmaları, ilçe ziyaretleri ve aile ziyaretleri ile hemşehrilerimiz ile daha fazla iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden de ziyadesiyle istifade ettik. Ramazan Ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’a şükürler olsun.

Bu güzel bayramı, bugün vatanımızda huzur içerisinde idrak etmemizi; ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyor, bayramın kahraman şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığahuzur, barış ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.