GENÇLER KÜRSÜDE PROJESİNİN İLKİ TÜRKOĞLU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GENÇLER KÜRSÜDE PROJESİNİN İLKİ TÜRKOĞLU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
GENÇLER KÜRSÜDE PROJESİNİN İLKİ TÜRKOĞLU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİTürkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Fikir Atölyesi Derneği işbirliği ile hazırlanmış olan “Gençler Kürsüde” projesinin  ilki...

GENÇLER KÜRSÜDE PROJESİNİN İLKİ TÜRKOĞLU’NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Fikir Atölyesi Derneği işbirliği ile hazırlanmış olan “Gençler Kürsüde” projesinin  ilki Türkoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan 10 öğrenciye  katılım belgeleri,  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Adem Aydoğan  tarafından verildi. 

Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan şunları belirtti; ““Gençler Kürsüde”  Projesi ile 10 lisede yarışma yapılacak. 10 öğrenci  kendi sunumlarını yapacak. Jüri tarafından  okul  birincileri  belirlenecek. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesinde okul  birincileri arasında tekrar bir yarışma yapılarak ilçe 1. 2. ve 3.ncüsü seçilecek. Projeye paydaş olan Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  bünyesinde de bu yarışmalar yapılarak,  il genelinde  ilçe 1. 2. ve 3.ncüleri arasında  Mayıs ayında yarışma yapılacak.  Dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek. Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak  protokol imzaladık” dedi.

Aydoğan; “Proje ile gençlere sosyal  bilişsel  ve akademik açıdan sağlıklı bir gelişim göstermelerini  hedefliyor  ve onları farklı projelere dâhil etmeyi ve çeşitli etkinliklere teşvik etmeyi amaçlıyoruz”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.