Genç Mimarlar Kar- Yapıda Buluştu !

Genç Mimarlar Kar- Yapıda Buluştu !
Genç Mimarlar Kar- Yapıda Buluştu !KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Mimarlar Odası- Kar-Yapı arasında yapılan protokolle Mimarlara yüzde 10 indirim anlaşması imzalandı.    Kar-Yapı yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu,...

Genç Mimarlar Kar- Yapıda Buluştu !

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Mimarlar Odası- Kar-Yapı arasında yapılan protokolle Mimarlara yüzde 10 indirim anlaşması imzalandı.

    Kar-Yapı yönetim kurulu başkanı Durmuş Karcıoğlu, Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz önceki gün akşam Kar-Yapı da genç mimarlarla bir araya gelerek Her aldıkları ürünlerden yüzde 10 indirim anlaşmasını imzaladılar..

    Kahramanmaraş Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Kaçamaz , “ Kar-Yapı olarak üyelerimize her türlü seramik ve parke ürünlerinde yüzde 10 indirim yapan Durmuş Karcıoğlu, bize ev sahipliği yapan ve yakında genç mimarımız olacak Alper Karcıoğlu teşekkür ediyorum..

    Yeni ürünleri yerinde görüp inceleme imkanı bulduğumuz gibi böyle güzel bir akşam yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum, hepinize afiyet olsun,” dedi.

    Alper Karcıoğlu : “ Bende İstanbul da Mimarlık okuyorum, İnşallah iki sene sonra sizlerle meslektaş olacağız, bu süre içinde sevgili meslektaşlarımızla tanışalım diye böyle bir organizasyon yaptık, yemeğimize katılan mimarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

    Gaziantep yolu üzerindeki Çanakkale Seramik, Kar- Yapı mağazasında bir araya gelen mimarlar güzel sohbetler yaparak , hep birlikte akşam yemeği yediler..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.