Fiş çekme , Gök kubbenin delinmesi !

Fiş çekme , Gök kubbenin delinmesi !

     Seçim vaatlerinde : Recep Tayyip Erdoğan ‘ı siyasi olarak bitireceğini her konuşmasında dile getiren ABD Başkanı Joe Biden , fişi çektiğini söyledi.

     Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin : “ Filistin ve Müslümanlara sahip çıkalım, petrolümüz var gücümüz var ordumuz var ! “ dedi.. fişi çekildi.. ABD ve İsrail var gücü ile Irak’a saldırdı.. sonuç bildiğiniz gibi.. bugün sözde Irak diye bir devlet var beş parçaya bölünmüştür.

     Bizim içerdeki körler görmese de : Türkiye bölgede oyun kurucu ülkedir.. Her şeye rağmen ekonomik ve siyasi bir güçtür..

     Suriye de terör devleti kurulmasına izin vermedi.. Libya’ın elden çıkmasına izin vermedi.. Azerbaycan , Karabağ da zafer yazdı.. hava savunma sistemlerini yerle bir etti.

     Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a :” İHA-SİHA ve Akıncı’yı yapmayın, bunları üretimden kaldırın , başka ülkelere satmayın , aksi halde F35 projesinden sizi çıkarız uçaklarınızı vermeyiz “ dedi .. ve çıkardılar.. Paramızla aldığımız uçakları bize vermiyor ABD ve yönetimi..

     Milli Savunma Sanayimiz, yerli savaş uçağı yapım projelerimiz ise devam ediyor, bunu yakından takip eden batı : Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fişini çekerek , yurt içindeki siyasi aktörleri bir bir devreye soktu..

     128 dolar hikayesini ortaya atan CHP ve takipçileri..

      Meral Akşener’in Rize de bölgeden toplanan kişilerle vatandaşı yumruklaması ve provokasyon girişimi.. erken seçim demesi..

     ABD, İsrail ve Birleşik Arap Emirliklerinin arkasında durduğu Suudi Arabistan maddi destek verdiği yurt dışında firarı kaçan Sedat Peker ‘in video paylaşımları bunlar bir tesadüf mü olduğunu sanıyorsunuz..?

     Türkiye Birleşmiş Milletler ve dünya üzerindeki nüfusu ile İsrail’e baskı yaptı.. olmadı onların çelik Gök kubbesini deldi..

     Gök kubbe veya İsrail üzerindeki çelik kalkanın delinmesi: bizi aşan devlet sırrıdır.. bizden bu kadar bilgi..

     İsrail Kudüse saldırdı..

     Arap alemi ve Müslüman kesiminin ipleri ABD ve İsrail’in elinde olduğu için.. İsrail katliamın karşısında tek dik duruş gösteren, adam gibi duran biri ise Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan’dır..

     İsrail’in koruma kalkanı ise : Türkiye tarafından gece saat 12 00 de delindi.. İsrail ateş kese razı oldu.. Mısır kendine pay çıkarmaya çalıştı..

     Bunu gören : ABD ve İsrail, Ermenistan, Suriye, Libya ve PKK yok etmeye azimli olan Türkiye de Recep Tayyip Erdoğan ipini çekerek, yıkmak için her türlü siyasi oyuna baş vurdu..

     CHP ile başladı.. İP ile İkizdere olayları, Cumhurbaşkanın ağır hakaretleri ile devam etti.

     Bugün ise Mafya ile yurt dışından vurmaya çalışıyor.. ipleri kimin elinde olduğu bilinen Sedat Peker ile hükümeti yıpratma ve gençleri kandırma politikası başladı.

     FETÖ bağlantılı  A.A Muhabiri gibi içerden , mafya ile dışarıdan, FETÖ kanalı ile hükümeti vurmaya çalışıyor..

     ABD başkanı Joe Biden : “ Recep Tayyip Erdoğan siyasi olarak yıkacağız,” demişti..

     Söylediğini bugün İp başkanı Meral Akşener, CHP başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Musap Turan ile yapmak için çalışılmaya çalışıyorlar..

     Sedat Peker : Yurt dışında , Suudi Arabistan otelinde kalarak Türkiye yönelik yalan ve iftira atıyor..

     AB ve ABD dünya pazarında 10 yıldan beri var olan elektrikli otomobilleri , Türkiye den 2 yıl önce pazarımıza sokmak için çalışma başlattılar.

     Türkiye ekonomik, sanayi, milli savunma alanında güçlendikçe bu gibi saldırılar çok fazlası ile yapılacaktır.

     Bu kaçınılmaz acı gerçek ama : Sosyal medya da içişleri bakanı, eski başbakan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırımın oğlu ile vurmaya çalışıyorlar..

     Yarın başka kimi kullanırlar bunu zaman gösterecek.. bize düşen görev , bu saldırılar karşısında güçlü durmaktır.

     Olayları iyi analız edin kim kim ona bir iyi bakın..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi