Filistin İslam dünyasının kanayan yarasıdır.

Filistin İslam dünyasının kanayan yarasıdır.

Filistin de yaşananlara seyirci kalmak İslam dünyası için büyük bir vebaldir. Bu vebalden kurtulmanın en hafifi duadır bunu damı yapamıyorsun ey Müslüman? Yahudi görevini yapıyor “Arz-ı Mevud “ hayallerinin peşinde koşuyorlar. Önemli olan birlik olup buna engel olmaktır. Eğer ki, İsrail’in Filistin de ki, zulmü durdurulmazsa Ortadoğu da hiçbir İslam ülkesi rahat edemeyecektir. Bugün Filistin de ki, vahşete seyirci kalmak, ses çıkarmamak yarın aynı zulmü yaşamamıza kim engel olabilir? İşte bu manada zulümlere engel olacak tek ülke Türkiye’dir. Yahudilerin, İsrail’in hedefi Türkiye sınırında kuzey Irak ta başlayıp Akdeniz’ e kadar olan bölgede PKK ya bir terör devleti kurdurmak. İsrail’inde ABD’nin de İngilizlerinde hedefi bu! Amerika; ülkesinden Yahudi sermayesinin çekilmesiyle panikledi. Terör devleti İsrail’i aşikâra savunması boşa değil.

ABD dışişleri bakanlığı sözcüsü Ned Price İsrail’ in Filistinde yaptığı vahşeti görmezden gelmesi de terör devletinin vahşet ligine ortak olmaktır. TRT World muhabiri Yunus Paksoy ABD Dışişleri Sözcüsü ‘ne, şehit edilen Filistinli çocukların fotoğraflarını görüp görmediğini sordu. Sözcü ise bir müddet ne diyeceğini şaşırdı cevabı ise kaçamak bir o kadar da saçma "Gerginliği azaltma çağrısı yaptık" demekle yetindi. Bu nasıl bir cevap gerginliği çıkaran kim? İsrail masum savunmasız Filistinlilere karşı terör estiriyor. Bu teröre perde oluşturmak isteyen küçük beyinlerin ve satılmış beyinlerin terörist İsrail den ne farkı olabilir?

Yahudiler hesaplarını uzun süreye yayarlar. Birçok lobi ellerindedir. Mason lobilerine etkileri güçlüdür. Masonları da kendi hesaplarına çalıştırırlar. Kendilerinden başkasını kabul etmezler. Bütün insanlığın kendilerine hizmet etmek için yaratıldığına inanırlar. Bunu da kendine köle olmuş ülkeleri inandırmaya çalışırlar. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye Filistin’in yanındadır. Bütün Türkiye düşmanları bir oldu. Suriye de Irak ta Doğu Akdeniz’ de saf dışı bırakmak istediler. Diyorlar ki, Suriye’ de Irakta Doğu Akdeniz de Libya da ne işimiz var. Bizim işimiz çok var. Ülkenin menfaati için geri adım atmayacağız. Bir adım geri atsak ABD, İsrail, İngiliz başta olmak üzere batılı ülkeler ile ülke düşmanları boş mu duracak? Ne mümkün daha fazla baskı uygulama yolları aranacak. PKK / YPG sınırımızda güç kazanacak içerde ise FETÖ güç kazandırılmak istenecek.  Uluslararası arenada Türkiye de demokrasi yok diye yaygara başlayacak. Bu oyunların hiçbiri tutmayacak Türkiye’nin gücünü dünya görecek.

Taş ve yumruklarla kendini ve vatanını korumak isteyen Filistinlilerin yanında kılını dahi kımıldatmayan Arap ülkelerini yönetenler rahat uyuyor mu acaba? Utanmaz küresel güçler terör devleti İsrail’in Filistin halkına bomba yağdırmasını haklı görerek “kendini koruma hakkı vardır” açıklaması Siyonist İsrail’i şımartıyor.2 milyara yakın Müslüman âlemi neredesiniz? Türkiye’nin yüzde biri bir adım atın, atın ki, Filistin, Arakan, doğu Türkistan, Keşmir dahi nerde bir Müslüman zulüm görüyorsa can simidi olalım.

Filistin Siyonist terör devleti İsrail’e teslim olmayacak. İsrail’ in zulmü zirve yaptı. İnşallah yok oluşlarının kırılma noktasıdır. Türkiye’ni gücü karşısında sana destek olanlar da arkasını dönecek.

Bitişin adımını sen attın İsrail…

Yok, olacaksın İsrail…

Allahü teâlâ Ümmet-i Muhammed-i senin fitne,  fesat ve şerrinden emin eylesin.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi