EXPO 2023 SOSYAL MEDYA HESAPLARI ŞANSLI TAKİPÇİLERİ YÖRESEL LEZZET SEPETİ HEDİYE EDİLDİ

EXPO 2023 SOSYAL MEDYA HESAPLARI ŞANSLI TAKİPÇİLERİ YÖRESEL LEZZET SEPETİ HEDİYE EDİLDİ
EXPO 2023 SOSYAL MEDYA HESAPLARI ŞANSLI TAKİPÇİLERİOnikişubat Belediyesi sosyal medya hesaplarından başlattığı yarışmada kazananlara hediyelerini takdim etti. Başkan Mahçiçek, sosyal medya hesaplarını en aktif şekilde kullanarak...

EXPO 2023 SOSYAL MEDYA HESAPLARI ŞANSLI TAKİPÇİLERİ

Onikişubat Belediyesi sosyal medya hesaplarından başlattığı yarışmada kazananlara hediyelerini takdim etti. Başkan Mahçiçek, sosyal medya hesaplarını en aktif şekilde kullanarak vatandaşın gönlünü kazanıyor.

Daha önce de birçok yarışma yaparak şanslı takipçilerine hediye gönderen Onikişubat Belediyesi bu defa “expo2023kahramanmaras” sosyal medya hesaplarından başlattığı “Kendi Lezzetini Keşfet” yarışmasıyla Maraş’a özgü yemekleri sofralarında fotoğraflayıp paylaşanlar arasından yaptığı çekilişte kazanan şanslı takipçilerine Yöresel lezzet Sepeti hediye etti.

Takipçilerin kendi adreslerine kadar bizzat hediyeler takdim edildi. İçerisinde tarhana, pul biber, fıstık ezmesi, EXPO logolu kupa bardak, anahtarlık ve rozetten oluşan Yöresel lezzet Sepetini alan şanslı takipçiler Onikişubat Belediyesi’ne ve Başkan Mahçiçek’e teşekkürlerini ilettiler. Bu kadar kapsamlı bir hediye beklemiyorduk diyen takipçi, Başkan’a selamını ileterek mutluluğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.