Esnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir

Esnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OkayEsnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, Esnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir, bu sebeple , Ahilik haftası kutluyorum,”...

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay

Esnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir

 DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, Esnaf Birliğinin Temeli Ahiliktir, bu sebeple , Ahilik haftası kutluyorum,” dedi.

 Başkan Okay, Ahilik kültürünün önemine değinerek esnafın birlik ve beraberliğinin temelini Ahiliğin oluşturduğunu söyledi.

 Başkan Okay, mesajında şunları söyledi “Aziz milletimiz, birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhuyla Ahilik kültürünü en güzel şekilde yaşatmaktadır. Özellikle iş hayatında başarıyı, dürüstlüğü, alın terini ve iyi bir meslek hayatını benimsemiş esnafımız, bu erdemleri yüz yıllardır uygulamaktadır. Ahi Evran muhabbetiyle birbirimizi millet olarak kucaklıyoruz. Ticarette ve sanayide dürüstlükten ve doğruluktan ödün vermeden dünya milletleriyle yarışıyoruz. Özellikle Kahramanmaraş’ımızda faaliyet gösteren esnaflarımız bu hassasiyeti en üst düzeyde göstermektedir. Bizler de her fırsatta esnafımızın yanında duruyor ve onlarla istişareler ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Ahilik Haftası münasebetiyle Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu Ahi Evran-Veli’yi rahmet ve minnetle anıyor, Ahilik Kültür Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.