Esat Şengül ve Şehir Meselesi !

Esat Şengül ve Şehir Meselesi !

    Sevgili okurlarım: Dün akşam tivi46 da CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül ile gazeteci arkadaşlarımız: Serkan Ercüment Kuzu, Ali Keklik, İbrahim Karadeniz ile 2 saat süren güzel bir canlı yayın yaptık..

    Daha önce : Ak Parti il başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu ilçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Milletvekilimiz Celalettin Güvenç, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Ali Öztunç beyle bir canlı yayın yapmıştık..

    Dün akşam ise : Esat Şengül konuk ettik..

    Çok samimi keyifli bir canlı yayın oldu..

    CHP Genel Başkanı Ali Öztunç: “ Mahir Ünal , bu şehrin bir değeridir.. Bakanımız Vahit Kişirçi, bu şehrin bir değeridir.. Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır bu şehrin bir değeri dir.. Ak Parti Milletvekilleri bu şehrin bir değeridir, sahip çıkmamız gerek, birlik olmazı onların arkasında durmamız gerektiğini,” söylemişti..

    Ak Parti adına yayına çıkan vekil ve İl Başkanı ilçe Başkanı da : Ali Öztunç, CHP genel başkan yardımcısı olarak bu şehrin bir değeri olduğunu dile getirdiler.. Birlik ve Beraberlik çok güzel bir olay ..

     Sayın Esat Şengül başkana : “ Ak Parti , MHP ve Diğer partilerin il ve ilçe başkanları ile bir araya gele biliyor musunuz ? sorumuza çok samimi bir cevap verdi..

     Şengül: “ Fırat Görgel , uzun yıllar beraber çalıştığımız bir dostumuz, Ertuğrul Doğan , aynı şekilde uzun yılara dayanan bir dostluğumuz var, diğer partiler ve ilçe başkanları ile aynıyız..

     Siyaset yapıyoruz, bizim partimizin bir misyonu var, onların partilerinin de bir misyonu var, herkes siyasetini yapacak ama bizim aramıza siyaset girmez , biz dostuz , her zaman bir araya gelir konuşuruz..

     Ekonomik konular : Kahramanmaraş’ın meselesi değil, Türkiye ve Dünya da meydana gelen olaylar bunu her zaman konuşa biliyoruz,” diyerek samimi dostluklarını anlattı..

     Diyalog : çok önemli, sen ben- ben sen- sen kimsin ? ben kimim ? senin başın kel, benim gözüm kör diyerek bir birimize uzaktan atıp tutma yerine, karşılıklı konuşmanın ne kadar önemli olduğunu gördük..

     Gazeteci eleştiri yapa bilir, ama asla hakaret ve bel altı vurma olamaz..

     CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kahramanmaraş’a geldiği zaman, basın toplantısı yapar, bir bölümünü Türkiye siyasetine bir bölümünü ise Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesine ve Kahramanmaraş yapılamayan konulara ayırır..

     Bu bağlamda : CHP İl Başkanı Esat Şengül’e sorum: Türkiye de önemli günlerde Merkez bağlantılı basın toplantısı yapıyorsunuz, ama Kahramanmaraş meseleleri üzerine basın toplantısı yaptığınızı hatırlamıyorum,” diye sordum..

     Şehrimizin : Ulaşımdan , Arıtma tesislerine, Hava Alanından Uçak seferlerine, Hızlı trenden, şehir içi ulaşımına yüzlerce sorunu var..

     Başkan Şengül: “ Haklısınız, Milletvekilimiz değiniyor , özellikle Onikişubat ilçe başkanımız Ünal Ateş değiniyor ama bizde yapmalıyız bundan sonra yapacağım,” dedi..

     Türkiye bizim: ama öncelik benim sokağım, benim mahallem, benim ilçem.. benim ilim..

     Bu sorumuz samimi bir eleştiri, bizim Ana muhalefet partisi il başkanından Kahramanmaraş sorunlarını sürekli dile getirmesini arzu ediyoruz, çünkü Ankara siyasetine , Ankara da ki siyasiler cevap veriyor..

     Tabi ki : Ali Öztunç bey , genel başkan yardımcısı olarak , Ankara siyasetine buradan cevap vermesi gerekir , onu da yapıyor..

     Bizim CHP ve diğer partilerin il başkanlarından basınla bir araya gelerek Kahramanmaraş meselelerini sürekli gündeme taşımalarıdır.. Bizim davamız Maraş davası , bir taş üzerine bir taş koya bilirsek bu bizim başarımız olacaktır..

     Gazeteci eleştiri , yeter ki hakaret olmasın, siyasetçi , hükümeti veya hükümet muhalefeti eleştirir , yeter ki hakaret olmasın, bel altı vurma olmasın, yalan bilgilerle halkın kafasını karıştırmasın..

     Mesele Kahramanmaraş Meselesi biz memleketimize sahip çıkmalıyız.

     Tivi46 ekranları canlı yayınları tüm siyasi partilere açıktır.. buyurun gelin konuşalım..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi