ERKEK KUAFÖRÜ EMRE AZVURAL'DAN ÖRNEK DESTEK

ERKEK KUAFÖRÜ EMRE AZVURAL'DAN ÖRNEK DESTEK
ERKEK KUAFÖRÜ EMRE AZVURAL'DAN ÖRNEK DESTEK15 Yıllık Mesleğini sürdüren Erkek Kuaförü Emre Azvural, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde devam eden orman yangınlarının yol açtığı izlerin silinmesine katkıda bulunmak amacıyla bir haftalık...

ERKEK KUAFÖRÜ EMRE AZVURAL'DAN ÖRNEK DESTEK

15 Yıllık Mesleğini sürdüren Erkek Kuaförü Emre Azvural, Ege ve Akdeniz Bölgesi'nde devam eden orman yangınlarının yol açtığı izlerin silinmesine katkıda bulunmak amacıyla bir haftalık kazançlarını Yangın Bölgesine bağışlayacak. Erkek Kuaförü girişine “Yangın Bölgesinde zarar gören Ağaçlarımız ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza destek olmak amacı ile bir haftalık gelirimiz yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaştırılacaktır. Siz değerli Müşterilerimizin desteğini bekliyoruz. Gün birik günüdür Türkiyem” yazılı tabela asan Emre Azvural, başlattığı kampanyaya halkın ilgisini beklediğini ifade etti.

 “ONLAR YANGINLA MÜCADLE EDERKEN BİZ BOŞ DURAMAZDIK”

Yangını söndürmek için ellerinden bir şey gelmediğini, ancak yaraların sarılmasına katkıda bulunabileceklerini düşündüklerini belirten Azvural, Yaklaşık 15 yıldır Berberlik mesleği ile uğraşıyorum. İş Yerimizde Ülkemizin yaşadığı durumu göz önünde bulundurarak kampanya başlattık. Malumunuz Televizyonları açıyoruz, yangınla birlikte ciğerimiz yanıyor, Ağaçlarımız yanıyor, içindeki canlılarımız yanıyor, Bizde esnaf olarak ne yapalım diye düşündük. Yerimizden kalkıp gidemiyoruz. Berberiz çalışmamız lazım. Bizlerde iş yerimize gelen müşterilerimizden aldığımız kazançları 1 haftalık kazancımızı yangın edelerimize göndereceğiz. Başka yapacak bir şey yok elimizden bu kadarı geliyor. İnşallah yangınlar biter, ülkemize vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz” dedi.

 “İNŞALLAH BU KAMPANYA ÖRNEK OLUR”Yangınla mücadelede zor bir süreç yaşandığını ve herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine inandığını aktaran Azvural, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kampanyayı yaparken başka esnaflara da örnek olmasını umuyoruz. İnşallah başkaları da görüp benzer şekillerde katkı sağlamak ister. Kampanyadan müşterilerimiz de çok memnun. Daha önce iş yerimize gelmeyen kişiler bugün yazıyı görüp müşterimiz oluyor ve kampanyamıza destek veriyor. Bu da halkımızın kampanyaya verdiği önemdir” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gazi ve şehit aileleriyle buluştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin Kahramanmaraş şubesine gerçekleştirilen ziyarete Şube Başkanı Yunus Karaman, dernek yönetimi ile şehit ve gazi aileleri katıldı. Düzenlenen programda Şehit Uzman Çavuş Haşim Yenigül’ün oğlu Metin Musab (8) ile bir süre satranç oynayan Başkan Hayrettin Güngör, gaziler ve şehit yakınlarıyla da sohbet etti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Güngör; “Şehitlerimiz, gazilerimiz ve onların kıymetli aileleri bu vatanın egemenliği gibi çok önemli bir mirasın koruyucuları. Biz bu emanete sahip çıkacağız. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.