ELBİSTAN VE NURHAK’TA YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ELBİSTAN VE NURHAK’TA YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
ELBİSTAN VE NURHAK’TA YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYORKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Elbistan ve Nurhak ilçelerinde toplamda 8 mahallenin 15 kilometrelik yolu yenileniyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,...

ELBİSTAN VE NURHAK’TA YOL ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, Elbistan ve Nurhak ilçelerinde toplamda 8 mahallenin 15 kilometrelik yolu yenileniyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Elbistan ve Nurhak ilçelerinde yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriliyor. Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, Elbistan ilçesinde Sevdilli – Günaltı Mahalleleri arasındaki yaklaşık 4 kilometrelik arterde altyapı iyileştirme çalışması gerçekleştiriliyor. Yine Elbistan ilçesinde Balıkçıl Mahallesi ile Karaçayır mevkii arasındaki yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki arterde asfalt sathi kaplama uygulaması devam ediyor. Diğer bir adres olan Nurhak ilçesinde ise Ağcaşar Mahallesin yanı sıra Küllü, Zillihan ve Hançıplak mevkilerine ulaşım sağlayan 8 kilometre uzunluğundaki arterde asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.