Elbistan da Ak Parti İftarı

Elbistan da Ak Parti İftarı
Elbistan da Ak Parti İftarıMahir Ünal: “ Kalbimizdeki İyilik Duygusunu Korumalıyız”ELBİSTAN – Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal , Ak Parti Geleneksel iftar programı katıldı,  Ulu Cami’nde kılınan teravih namazı...

Elbistan da Ak Parti İftarı

Mahir Ünal: “ Kalbimizdeki İyilik Duygusunu Korumalıyız”

ELBİSTAN – Ak Parti Gurup Başkan Vekili Mahir Ünal , Ak Parti Geleneksel iftar programı katıldı,  Ulu Cami’nde kılınan teravih namazı sonrası ÜNİAK standını ziyaret etti.

Daha sonra Ünal ve beraberindeki heyet, üniversite civarında bir işyerinde gençlerle çay sohbetine katıldı.

      Mahir Ünal , hemşeri, hısım, akraba ve dostları ile hasret giderdi..Ziyaretler sırasında açıklama yapan Ünal, “Sayın Cumhurbaşkanımızın siz gençlere özel muhabbeti, sevgisi var biliyorsunuz. Bizler sizlere baktığımız zaman bir hikayeye bakıyoruz. Bir emeğe, bir sevgiye bakıyoruz. Çünkü her birinizin ben de bir babayım 3 tane çocuğum var. Ben gençlere baktığımda bir gencin büyümesi için hangi emeklerin verildiğini düşünüyorum. Nasıl bir sevgi ile bir emekle, düşünün sene, her bir genç anne ve babası için büyük bir emek ,sevgi, değer, hayal ve sevinç içeriyor. O yüzden her biriniz çok kıymetli. Her biriniz çok değerli. Her biriniz bu ülkenin geleceği için büyük bir umudu, hayali ,vizyonu temsil ediyorsunuz. Sizler her biriniz kendi zamanınızın çocuklarısınız. Her insan kendi zamanını yaşar. Hiç birimiz gençler aynı zamanı paylaşmayız, her birimiz kendi zamanımızı paylaşırız. Ben ellili yaşların zamanını yaşıyorum. Sizler 18,19,20’li yaşların zamanını yaşıyorsunuz. O yüzden her insanın zamanı farklıdır. Hiç birimiz aynı zamanı yaşamayız. Sizler internetin, dijital dönüşümün çocuklarısınız. Her dönüşüm kendi şartlarıyla beraber geliyor. İki şey söyleyeceğim gençler. Dijital dönüşümün konuşulduğu bir dünyada bence artık en kıymetli şey biliyor musunuz? Korumanız gereken en kıymetli şey kalbinizdeki iyilik duygusudur. Sevgi duygusudur, aidiyetlerinizdir. Ailenize, kültürünüze, aidiyetinize, coğrafyanıza olan aidiyetiniz, kimliğinize, karakterinize olan aidiyetiniz, en kıymetli şey gençler aidiyetleriniz. Çünkü tekilleşmenin getirdiği bir dünya ile karşı karşıyayız. Öz güveninize saldırılmasına müsaade etmeyin. Kendinize Türkiye’ye güvenin. Geleceğinize güvenin. Allah’ın izniyle gelecek sizlerindir. Gençler hepinizin Ramazanı şerifini tekrardan tebrik ediyorum” diye konuştu.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör de İftar yemeğine katılarak Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz ile birlikte kıvrım tatlı dağıttı.

    Güngör : Birliğimiz ve Soframız Bereketli Olsun

Elbistan’da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşan Başkan Güngör, “Kahramanmaraş’ımızda Ramazan ayının güzelliklerini yaşamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Elbistan’da teşkilatımızın değerli üyeleri ve hemşehrilerimizle iftar sofrasında buluştuk. Birliğimiz ve soframız bereketli olsun” dedi.

    Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, teşkilat üyeleri ile vatandaşlar da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.