Duran Genç Kayın Baba Oldu !

Duran Genç Kayın Baba Oldu !
Kocaer ve Genç Ailesinin mutlu günü !     Duran Genç Kayın Baba Oldu !BEKİR DOĞANKAHRAMANMARAŞ/ Otomobil sektörünün sevilen ve tanınan ismi Duran Genç oğlu Hanifi Gemç’i Kocaer ailesinin güzel kızı Fatmanur...

Kocaer ve Genç Ailesinin mutlu günü !

     Duran Genç Kayın Baba Oldu !

BEKİR DOĞAN

KAHRAMANMARAŞ/ Otomobil sektörünün sevilen ve tanınan ismi Duran Genç oğlu Hanifi Gemç’i Kocaer ailesinin güzel kızı Fatmanur ile evlendirerek kayın baba oldu.

     Korona Virüs ve Pandemiden sonra yılın en görkemli düğününü yapan Adım Otomotiv Satış Müdürü Duran Genç “ kayınbaba olmanın mutlulğunu yaşadı.

    Resmi nikahı kıyan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan en az 3 çocuk istiyoruz hatırlatmasını yaparak hayırlı olsun dedi..

    CHP Genel Başkan yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç: “ Allah vatana millette hayırlı evlatlar versin, sağlıklı evlatlar versin, Allah bir ömür boyu mutluluklar versin,” dedi.

SONY DSC

    Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç , evlilik cüzdanını Fatmanur Genç teslim ederken; “ Yuvayı dişi kuş yapar demiş atalarımız bende şuna inanıyorum ki , bu cüzdana en iyi sahip olacak kişi Fatmanur’dur bu sebeple cüzdanı Fatmanur veriken, Allah vatana millette hayırlı , sağlıklı evlatlar versin, yeni bir ailemiz daha oldu.. çekirdek ailemizi kutluyorum,” dedi.

    İki gün önce Koru Park Düğün salonunda dillere destan bir kına gecesi düzenleyen çiçeği burnunda kayın baba Duran Genç : Marina düğün salonuda ise muhteşem bir düğün yaptı.

    Meral ve Ferhat Kocaer ile Çiğdem – Duran Genç çiftleri çocuklarının mutlu gününde Marina tesislerinin kapısında durarak gelen dostlarını karşılayarak içeri almaları ile düğün başladı.

     Kocaer ve Genç aileleri adına gazetemize bir açıklama yapan Duran Genç : “ Sevgili oğlum Hanifi Genç düğün merasimi sebebi ile Kına Gecemizde, Düğün törenimizde bizleri yalınız bırakmayan değerlik büyüklerimize, mesai arkadaşlarıma, dostlarımıza minnet ve saygılarımı sunuyorum..

      Gelinim Fatmanur ve oğlum Hanifi Genç’in mutlu günlerinde Nikah Şahitliği yapan , düğün boyunca bizleri yalınız bırakmayan dünürüm : Meral ve Ferhat Kocaer ile Eşim Çiğdem , aile büyüklerimize teşekkür ediyorum..

SONY DSC

     19 Haziran 2022 Cumartesi günü akşam Mrina Düğün Salonu Nikah aktinit yerine getiren

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör’e

     Yavrularımızın Evet Demesine imzaları ile şahitlik yapan:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ali Öztunç’a

İçişleri Komisyon Başkanı Sayın Celalettin Güvenç’e

Onikişubat Belediye Başkanı Sayın Hanefi Mahçiçek’e

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Sayın Necati Okay’a

Türkoğlu Belediye Başkanı Sayın Osman Okumuş’a

Ak Parti İl Başkanı Sayın Fırat Görgel’e

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel’e

Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe başkanı Şahin Avşaroğlu’a

Ak Parti Onikişubat ilçe başkanı Mücahit Kara’ya

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın  Mehmet Fatih Erkoç’a

Ak Parti Önceki Dönem İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici’ye

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sayın Serdar Salih Çiçekçi’ye

Adım Otomotiv yönetim kurulu başkanı Sayın Ümit Buzul’a

SONY DSC

Marina da havuz başını doldurarak, bizde şahidiz diyen, Fatmanur ile Hanifi Genç çiftinin mutluluğuna ortak olan , aile büyüklerimize, Otomotiv sektörü, Galerici esnaflarımız, Adım Otomotivi çalışanları, Kocaer ve Genç ailemizin değerli üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

    Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün resmi nikahı kıyması ile düğün başladı.. patlayan havai fişeklerle her iki genç arkadaşları ile oynayarak düğünlerini mutlulukla noktaladılar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.