Dövme Dondurma Kesti !

Dövme Dondurma Kesti !
Emniyet Genel Müdürü Mehmet AktaşDövme Dondurma Kesti !KAHRAMANMARAŞ/ Bir dizi ziyaretler için geçtiğimiz gün Kahramanmaraş’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kervanhan da dövme dondurma keserek , dondurma kesenler...

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş

Dövme Dondurma Kesti !

KAHRAMANMARAŞ/ Bir dizi ziyaretler için geçtiğimiz gün Kahramanmaraş’a gelen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kervanhan da dövme dondurma keserek , dondurma kesenler Kervanına katıldı.

     Keçi sütü ve Ahirdağı da toplanan saleplerle organik olarak imal edilen Kahramanmaraş’ın dövme dondurmasını yakından görme imkanı bulan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın şehirdeki duraklarından birisi de dondurmanın marka ismi Kervanhan oldu.

     Emniyet genel müdürü Mehmet Aktaş, Alpedo Kervan Lezzet Grubu tarafından hazırlanan 120 kilogramlık dövme Çengel de asılı olan  Kahramanmaraş Dondurmasını kesti.

     Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ev sahipliğinde Kervanhan gelen Genel Müdür Aktaş ve beraberindeki daire başkanları Maraş dondurmasına hayran kaldılar..

     Kahramanmaraş’ın altın markası Alpedo Kervan Lezzet Grubu, dondurma başta olmak üzere kentin yöresel ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ın gönüllü tanıtım elçiliği misyonuyla önemli isim ve organizasyonlara ev sahipliği yapan Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun bugünkü onur misafiri Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş oldu. Kervanhan’da misafir edilen Aktaş için Çengel asılan dövme Kahramanmaraş Dondurma şovu organize edildi.

     Emniyet Genel Müdürü Aktaş, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ile 120 kilogramlık çengel asılı dövme  dondurma kesti.

Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ı Kervanhan’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, bu tür ziyaretlerin Kahramanmaraş için önemli olduğunu söyledi.

      Kervancıoğlu, “Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Aktaş’ı, Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görevli daire başkanlarımızı ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Salim Cebeloğlu’nu Kervanhan’da misafir ettik. Çengel asılı dövme  Kahramanmaraş Dondurması şovumuzu gerçekleştirdik. Misafirlerimizi ev sahipliği yapmaktan onur duyduk” dedi.

      Alpedo Kervan Lezzet Grubu’nun, Kahramanmaraş’ın tanıtımı için her zaman hassas olduğunu dile getiren Kervancıoğlu, şöyle konuştu: “Kahramanmaraş’ımız; devletiyle, milletiyle her zaman barışık yaşamış, vatan sevgisiyle öne çıkmış önemli bir şehrimiz. O yüzden devlet erkanına ayrı bir saygısı ve sevgisi vardır. Doğasında misafirlik olan bu şehrimiz, misafirlerini başının üstünde tutar. Biz de bugünkü onur konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Şehrimizin marka ürünlerini tanıtmak istedik. Güzel bir program oldu.”

Dondurma şovunun ardından Kervancıoğlu, Aktaş’a Kahramanmaraş hatırası olarak Ceviz Oyma Maraş Sandığı hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.