Dedeler, Neneler Darende de !

Dedeler, Neneler Darende de !
Dedeler, Neneler Darende de !DARENDE -  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi , 65 yaş üstü Dede ve Nenelerden oluşan gurubu Malatya ‘nın Darende ilçesine götürerek Somuncu Baba Gülliyesini gezdirdi.     ...

Dedeler, Neneler Darende de !

DARENDE -  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi , 65 yaş üstü Dede ve Nenelerden oluşan gurubu Malatya ‘nın Darende ilçesine götürerek Somuncu Baba Gülliyesini gezdirdi.

      Somuncu Baba Türbesinde gönüllerince bir gün geçiren Dede ve Nenelerimiz Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ettiler.

      Malatya ‘nın Darende İlçesinde  ve Somuncu Baba Türbesi gezisiyle moral bulan büyüklerimiz güzel bir güne imza attılar.

      Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarıyla gönüllere dokunuyor. Bir süre önce 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak hayata geçirilen İleri Yaş Atölyeleri projesi katılımcılarıyla gezi programı düzenlendi.

     Malatya’nın Darende ilçesine düzenlenen gezi programında, İleri Yaş Atölyesi katılımcıları Somuncu Baba Türbesi başta olmak üzere birçok konumu ziyaret etme imkânı buldu.

      Somuncu Baba Türbesi’ne gezi imkânı sunulduğu için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ve memnuniyetlerini ifade etti. Atölyeler kapsamında yaşlı vatandaşlar; bir yandan çini, seramik, müzik, sanat ve ileri yaş başta olmak üzere 4 branşta eğitim alırken, diğer yandan da düzenlenen etkinliklerle sosyal hayata katılımları artıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.