Cumhurbaşkanı Geliyor !

Cumhurbaşkanı Geliyor !

    Bugün kalemimden biraz kan damlayacak !

    Acı gerçekleri yazacağım, birileri bizi sevmeyecek onu da biliyorum..

    Olsun onlar bizi sevmesinler, sevenler yeter !

    Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Cumartesi Kahramanmaraş’a geliyor ama ona gerçekleri söyleyecek bir yiğit var mı ?

   1919 daki  Av. Mehmet Ali Kısakürek gibi : Maraş beyannamesini yazmak bize düştü..

    Cumhurbaşkanına kim gerçekleri  söyleye bilir ?

    Mutfak da yangın var hemde ne yangın  : Manavgat  daki orman yangınından daha büyük yangın var ! Türkiye yanıyor !..

    Maraş Ak Parti de olanları  : Cumhurbaşkanına kim söyleye bilir : Siyasetimizde kısır çekişme var ! birimizin ak dediğine diğeri kara diyor sayın Cumhurbaşkanımız diyecek bir yiğit var mı ?

    Cumhurbaşkanımıza kim söyleye bilir : Uçak seferleri ve hava alanı sorunlarını ?

    Zenginlerimizin makam şoförü var : Bastımı gaza Gaziantep, Adana, Hatay hava alanına atı veriyor, sıkıntı yok, ya orta direk ne olacak ?

    Soruyorum kim söyleye bilir: EXPO 2023 ‘e şunun şurasında iki yıl kaldı ama , halen ilimize uçak seferi yok, hava alanı pistini uzatamıyoruz, yeterince otel yok, EKPO’ya Onikişubat Belediyesinden başka sahip çıkan yok..

    2023 yılının Mayıs ayında başlayacak olan EXPO dan Gaziantep başta olmak üzere komşu illerimiz faydalanacak bunu çıkıp bir anlatacak Allah’ın kulu yok mu ?

    Türkiye meseleleri ve ilimizin meselesini anlatacak bir tek yiğit bu şehirden çıkmaz mı ? Sütçü İmam, Mıllış Nuri, Senem Ayşe’lerin nesli mi ? tükendi be !..

    Dulkadiroğlu- Çağlayancerit yolunun yapılmadığını, Kahramanmaraş Ekinözü yolu projesinin ihalesinin bile yapılmadığını sayın Cumhurbaşkanına kim söyleye bilir..

    31 Temmuz 2021 günü Sayın Cumhurbaşkanı Kahramanmaraş’a gelecek, gençlerle buluşacak ama : Ak Partinin 18-40 yaş arası gençlerle anlaşamadığını kim söyleyecek ?

    Bugün biz gençleri anlıyor muyuz ? , 19 yıldan beri onlara eğitim veremedik ki onlar bizi , biz onları anlaya bilelim..

    Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal: “ Bir elinde Kur’an-ı kerim bir elinde bilgisayar olan bir gençlik istiyorum, biz bunu yetiştireceğiz” demişti..

    Ancak : elindeki cep telefonu ve tablette, spor, seks – porno yayın ekseninde beyinlerinin uyuşturulduğunu camilerin boş kaldığını kim söyleye bilir ? Z kuşağı dediğimiz gençlik bizim değil sayın Cumhurbaşkanım diye kim söyleyecek ?

     Evet gençlerin eline : Bilgisayar, tablet, cep telefonu verdik ama onlar Kur’an-ı kerim , Harem , helal kavramını mezara kömdü.. bunu cesaretle söyleyecek bir yiğit var mı ?

     Ak Parti iktidarının 19 yıldır başarısız olduğu tek alan eğitim diyecek bir yiğit var mı ?

     Ak Partinin içindeki kirli eller : Ak Partiyi bitiriyor, Sayın Cumhurbaşkanı 2023 de yeniden Cumhurbaşkanı seçile bilir ama : Ak Parti oy alamayacaktır.. bunu çıkıp biri söyleye bilir mi ?

     FETÖ şaması Ak Parti içine girdi:

     FETÖ yapılanması gibi: Ak Partinin tabanı ibadet, ortası ticaret, üst kesimde olanlar ise ihanet içinde olduğunu biri çıkıp Sayın Cumhurbaşkanına söyleye bilir mi ?

     Vekiller, belediye başkanları çarşıya indi , esnaf ziyareti yapıyorlar: “ Hayırlı işler , Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik” diyor geçip gidiyorlar..

     Vatandaş soruyor : Sahi bunlar kim yahu !

     Allah diyen, Peygamber sevgisi olan : Allah rızası için koşan tabanın evinin mutfağında yangın çıktı çırpınıyor..

     Orta kesim : sırtını Ak Partiye dayayanlar yeni yeni zengin oluyorlar..

     Ak Parti tavanındaki : yönetim kadrosu ise ihanet içinde olup biteni doğruları çıkıp Sayın Cumhurbaşkanına anlatmıyorlar..

     Ben yaptım oldu !

     Ben çok akıllı adamın, cahillerle işim olmaz “ diyen zübükler Ak Parti şemsiyesi altında devleti soyuyor, vatandaşı eziyor bunu söyleyecek bir yiğit var mı ?

     İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi